AS Romprim - Steaua, 1-6

AS Romprim – Steaua București, 1-6 (0-3)

Pe o vreme urâtă, pe un stadion gol, Steaua București a mai bifat o victorie, trecând fără probleme de AS Romprim, adversarul din etapa 8.

Steaua București: 22. Horia Iancu – 20. Marian Neagu, 5. Sergiu Bactăr, 89. Ovidiu Morariu, 17. Cosmin Mihai – 8. Andrei Neagoe, 30. Liviu Băjenaru, 10. Rareş Enceanu – 7. Florin Răsdan, 31. Robert Elek, 11. Andrei Antohi.

Rezerve: 1. Meilă – 3. Miu, 4. Neaga, 9. Niculae, 13. Ilie, 15. Bărbulescu, 99. Niţu.

Antrenor: Iulian Miu

Steaua a deschis scorul rapid, în minutul 17. După un corner al Stelei, un fundaș de la AS Romprim a respins mingea iar aceasta a ajuns la Enceanu, la 25 de metri de poarta adversă. Decarul stelist a preluat, și-a așezat balonul și a șutat superb, modificând tabela. AS Romprim – Steaua, 0-1, iar meciul a devenit mult mai ușor pentru militari.

Steaua s-a relaxat, dar a continuat să domine. Până la pauză a mai marcat două goluri. În minutul 39, Elek a pasat în fața porții, iar Antohi a îndeplinit o simplă formalitate, împingând mingea în poartă. Iar, în minutul 45, Enceanu a realizat dubla după o nouă fază frumoasă. Băjenaru a trimis o pasă lobată către Enceanu, acesta a preluat, a intrat în careu, a driblat un fundaș, a driblat și portarul și a înscris fără probleme. La pauză, scorul meciului AS Romprim – Steaua București a fost 0-3.

AS Romprim – Steaua, în repriza secundă

Repriza secundă a început cu Valentin Neaga intrând în locul lui Bactăr. Antrenorul Iulian Miu a făcut rapid toate schimbările. Astfel, după doar alte câteva minute, Antohi, Neagoe și Răsdan au părăsit terenul, lăsându-i în locurile lor pe Niculae, Nițu și Bărbulescu. Steaua a continuat să domine, însă seriozitatea a dispărut din jocul roș-albaștrilor, lăsând loc relaxării. Din fericire, această atitudine nu a ținut mult. După mai multe ocazii ratate, Steaua a înscris din nou, în minutul 64, când Robert Elek a transformat o lovitură liberă.

S-a făcut 5-0 pentru Steaua în minutul 73, când Elek i-a pasat lui Băjenaru, în careu, mijlocașul înscriind fără probleme. Iar 2 minute mai târziu s-a făcut 6-0. A marcat Robert Elek, din penalty.

Pe final de partidă, profitând de relaxarea steliștilor, cei de la Romprim au marcat. Era însă minutul 84, mult prea târziu ca să se mai schimbe ceva. Pentru Steaua, acesta a fost primul gol încasat în Liga 4, în acest sezon.  

AS Romprim – Steaua București

Omul meciului

Omul partidei AS Romprim – Steaua București a fost fără îndoială Robert Elek. Atacantul stelist a fost foarte implicat în joc, contribuind la 4 din cele 6 goluri ale Stelei. A marcat de două ori și a dat două pase de gol.

De asemenea, trebuie să îl menționăm și pe Enceanu, care a avut un joc foarte spectaculos, mai ales în prima repriză. Cele două goluri marcate de el au fost, cu siguranță, cele mai frumoase goluri ale meciului.