Sportivii București - Steaua bucurești

Sportivii București – Steaua București, 0-12 (0-5)

O nouă etapă în Liga 4, o nouă victorie pentru Steaua București. Cu Sportivii București, băieții lui Miu au avut nevoie de doar 30 de secunde pentru a rezolva problema celor 3 puncte puse în joc.

Steaua București: 22. Horia Iancu – 20. Marian Neagu, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 17. Mihai Cosmin – 15. Valentin Bărbulescu, 8. Andrei Neagoe, 10. Rareș Enceanu – 11. Andrei Antohi, 47. Alin Robu, 7. Florin Răsdan.

Rezerve: 1. Teodor Mieila, 13. Adrian Ilie, 4. Valentin Neaga, 9. Valentin Niculae, 99. Vlad Nițu, 16. George Ban, 31. Robert Elek

Steaua, mai sportivă ca Sportivii

Sportivii București a început meciul în forță, încercând să înscrie chiar de la primul fluier. Au uitat însă că joacă împotriva Stelei. ”Militarii” au profitat de încercarea de atac a adversarilor, au recuperat și au lovit pe contra-atac. A marcat golgeterul Antohi, în secunda 30.

Și pentru ca gazdele să nu își facă speranțe, Steaua a lovit din nou, în minutul 4, când Enceanu a înscris pentru 2-0. După cele două goluri marcate foarte rapid, jocul s-a calmat.

Steaua a continuat să conducă meciul și, în minutul 29, a făcut 3-0. De această dată, marcator a fost Florin Răsdan. Același Răsdan a făcut 4-0, in minutul 35.

Până la finalul primei reprize, Steaua a mai marcat un gol, prin Enceanu. Decarul stelist a înscris din penalty. Steaua nu s-a chinuit, a jucat doar cât a trebuit, dar i-a dominat pe cei de la Sportivii București.

Golurile au continuat să curgă și după pauză. Enceanu și Răsdan au reușit să realizeze hat-trick-urile, în minutele 56 și 52. Cei doi steliști s-au întrecut în goluri în meciul contra celor de la Sportivii București. Învingător a fost, în cele din urmă, Enceanu. Decarul a mai marcat de două ori, în minutele 65 și 87. Răsdan a mai marcat și el, dar doar un gol, în minutul 83.

Scorul final al partidei Sportivii București – Steaua București a fost 0-12. Ultimele două goluri au fost marcate de Andrei Antohi (min. 88) și Valentin Niculae (min. 90).

Suporterii steliști au fost din nou prezenți la meci

Deși jandarmeria a decis ca meciul să se joace fără spectatori, suporterii steliști au fost totuși prezenți la meci. Aceștia și-au încurajat favoriții din afara stadionului, sărbătorind la final, cu aceștia, la gard.

Forza Steaua!