sponsori lotul stelei

Lotul Stelei se reunește pe 14 ianuarie

Steaua București a anunțat astăzi că marți, 14 ianuarie, va avea loc reunirea lotului echipei de fotbal. Băieții antrenați de Miu și Oprița vor începe astfel pregătirea pentru a doua parte a campionatului, una mult mai importantă, care se va sfârși cu play-off-ul și cu barajul de promovare. Steaua nu are voie să rateze obiectivul și anul acesta!

Noutăți în lot

Chiar dacă clubul nu a anunțat nimic în mod oficial, e de așteptat ca la reunirea lotului stelist să apară și fețe noi. Steaua a testat câțiva jucători încă din turul campionatului. Dacă aceștia i-au mulțumit pe antrenorii Miu și Oprița, cel mai probabil au discutat și au semnat deja înțelegerile cu clubul. Însă, dacă nu au fost pe placul antrenorilor și nu au fost păstrați în lot, asta nu va însemna că Steaua nu va face transferuri în această iarnă.

În turul campionatului, Steaua Liberă a discutat cu anumiți conducători steliști, iar aceștia ne-au asigurat că la echipă vor veni întăriri serioase în această perioadă. Chiar dacă nu au fost rostite nume, am primit asigurări că la echipă vor fi aduși 2 sau 3 jucători de Liga 1.

În cazul în care informațiile primite de noi se vor dovedi a fi adevărate, vom avea motive de bucurie. Indiferent că vorbim despre titulari de la echipe de Liga 1 sau doar despre rezerve, acești fotbaliști vor reprezenta cu siguranță un plus imens în campionatul Ligii 4.

Cum Liga 4 bucureșteană e una dintre cele mai murdare din lume, Steaua va avea mare nevoie de întăriri serioase. Echipa noastră este acum cea mai bună din campionat. Dar la fel a fost și în sezoanele precedente, când nu a reușit să promoveze.

Cu tribune noi în spate

Nu doar frigul și iarna îi vor aștepta pe fotbaliștii steliști în Ghencea săptămâna viitoare. După numeroase amânări, deja faimoasele tribune ale Terenului 5 din complexul sportiv Steaua au fost finalizate. Astfel, băieții vor putea face antrenamente cu o mare de scăunele roș-albastre în fundal. Acestea îi vor motiva și mai mult ca să atingă obiectivul propus în acest sezon.

Sperăm de asemenea ca noile tribune să îi motiveze și pe cei din departamentul de marketing al clubului Steaua. Aceștia au la dispoziție aproape 2 luni ca să se asigure că, în retur, noile tribune vor fi pline de steliști. Dacă pentru fotbaliști a venit vremea să se întoarcă la antrenamente, pentru cei de la marketingul stelist a venit vremea să se pună pe treabă.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce măsuri vor lua ca să se asigure că tribunele vor fi pline în retur.

Forza Steaua!