scrisoare

Scrisoare de la un suporter

Bineînțeles că el a dat mesajul!

Foarte bine pentru Florin și foarte rău pentru acest interimar!

În primul rând, trebuie să fii fraier ca să dai un mesaj personal fără să ai acordul celui care l-a formulat. Asta denotă nu numai idioțenie și prostie, ci și tâmpenie și necunoașterea legii. În calitate de comandant ar trebui să știe minimul de lege care să îi permită să “supraviețuiască“. Dar cum nu a rămas decât cu ce a învățat în tinerețe, bietul apevist nu știe ce drept are dreptul să facă și ce nu.

În altă ordine de idei, acest individ care nu semnează nici măcar un raport în club, având în vedere faptul că a angajat pe cineva ca să semneze în locul lui (cel puțin așa stipulează presa) nu face altceva decât să stea pe facebook în timpul programului și să posteze. Păi, măi, “Nea Caisă“, îți spun eu că nu ești plătit din bani publici ca să freci menta la club și nici ca să stai pe facebook. Nu muncim noi, ca fraierii, ca să îți plătim ție “pomana“ din fiecare lună.

Fiindcă eu îmi permit, măi, țițirel, să te controlez, pentru că eu nu muncesc la stat, pe banii contribuabililor. Datorită muncii mele și a altora te duci tu acasă cu păpica, la nevastă și la plozi. Și îți mai spun eu, fiindcă am dreptul, că pila ta s-a cam dus și că te vei duce și tu, ca guvernul Orban, după 3 luni! Și tu nu te vei duce din cauza moțiunii de cenzură, ci din cauza incompetenței tale!

Vezi, că stau aproape!