FC Fcsb nu poate să joace pe noul stadion Steaua

BREAKING NEWS: FC Fcsb nu poate să joace pe noul stadion Steaua! ”Dacă nu plătești, nu poți să joci!”

Fostul mare tenismen stelist, Ilie Năstase, a vorbit astăzi despre șansele ca FC Fcsb să se mute pe noul stadion Steaua. Nimeni nu știe de ce a vorbit despre acest lucru, având în vedere că FC Fcsb nu are nicio legătură cu noul stadion, dar a vorbit. Iar ceea ce a spus o să le cadă prea bine suporterilor oilor. FC Fcsb nu poate să joace pe noul stadion Steaua.

Conform lui Ilie Năstase, vicecampioana României are drumul blocat spre arena care va avea 31.254 locuri. Acesta susține că doar o echipă care plătește tot ce datorează poate juca pe stadionul din Ghencea.

”Oricine poate să joace acolo. Acum, dacă nu plătești, nu poți să joci pe Arena Națională, nicăieri,” a spus Ilie Năstase. Fotbal Club Fcsb are o datorie de 35 de milioane de euro față de clubul Steaua. Suma reprezintă prejudiciul provocat prin folosirea abuzivă și fără drept a mărcii Steaua. Atât timp cât această sumă nu este achitată, între FC Fcsb și Steaua nu pot fi încheiate alte contracte. Astfel, închirierea stadionului Steaua de către FC Fcsb este automat scoasă din discuție. FC Fcsb nu poate să joace pe noul stadion Steaua!

ATENȚIE!

Articolul de mai sus nu este neapărat unul original. Este inspirat dintr-un articol publicat de ”jurnalistul” Cornel Popescu în ProSport. În respectivul articol, ”jurnalistul” încearcă să sugereze că FC Fcsb ar putea închiria stadionul Steaua. Argumentele sale sunt cuvintele lui Ilie Năstase, fost mare tenismen stelist, care nu prea are în aceste momente nicio legătură cu Steaua.

Astfel, Ilie Năstase nu știe în ce condiții poate fi închiriat stadionul Steaua. Dar ”jurnalistul” nu menționează acest aspect. Așa cum nu menționează nici faptul că Steaua se află în litigiu cu FC Fcsb și nici faptul că FC Fcsb s-a dovedit a fi un partener de rea-credință în relațiile cu clubul nostru.

”Jurnalistul” a interpretat singur, însă, cuvintele lui Năstase, trăgând o concluzie pe care le-a oferit-o cititorilor său drept adevăr absolut. Nu este. Este chiar o știre falsă. Fotbal Club Fcsb nu poate să joace pe noul Stadion Steaua. Motivele au fost enumerate mai sus. Însă presa din România refuză să scrie adevărul. Presa din România preferă să scrie ceea ce cititorii vor să citească.

Rușine presei mincinoase!

FC Fcsb nu poate să joace pe noul stadion Steaua

Titlu penibil și mincinos, făcut de un site disperat după clickuri și fără respect față de cititorii săi.