Steaua București CSM Focșani

Amical: Steaua București – CSM Focșani, 2-2 (2-1)

Steaua București a întâlnit astăzi, în al doilea amical al lunii februarie, echipa CSM Focșani, echipă care activează în Liga 3. Băieții lui Oprița și Miu au reușit din nou să facă un meci bun.

Steaua București: Meilă – Neagu, Morariu, Bactăr, Ilie – Bărbulescu, Neagoe – Robu, Enceanu, Răsdan – Elek

Rezerve: Iancu – Mihai, Mihăescu, Băjenaru, Antohi, Zaharia, Nițu, Neaga, Niculae, Ban

Cele două echipe au jucat de la egal la egal în prima parte a primei reprize. Deși au existat faze de poarta de ambele părți, golul a venit de abia pe finalul reprize. În minutul 39, Robu a deschis scorul, cu un șut din interiorul careului.

A fost fix momentul de care avea nevoie partida. Golul i-a trezit și pe cei de la CSM Focșani, care au reușit egalarea la faza imediat următoare, la doar 2 minute distanță de golul lui Robu.

Însă cele două echipe nu au terminat la egalitate prima repriză. Supărată, probabil, că a luat gol atât de repede, Steaua a răspus și ea, la fel ca CSM Focșani. Băieții lui Oprița s-au aruncat în atac și au făcut 2-1 în minutul 43. Marcator a fost decarul Enceanu. Acesta a înscris cu un șut superb a la Del Piero sau Henry, de la marginea careului, care s-a dus direct în vinclul porții celor de la Focșani.

La pauză, scorul meciului amical Steaua București – CSM Focșani a fost 2-1.

În repriza secundă, cele două echipe au continuat jocul plictisitor făcut în prima parte a primei reprize. Steaua a controlat partida, dar nu a mai avut ocazii notabile.

Meciul părea să se îndrepte spre o victorie a Stelei, însă, în minutul 80, CSM Focșani a restabilit egalitatea, după un contraatac frumos. Un atacant focșănean a primit o pasă printre, a scăpat singur cu Iancu și l-a executat fără emoții.

Rănit din nou, orgoliul stelist i-a mânat din nou pe băieții lui Miu și Oprița spre poarta focșăneană. Ocaziile au apărut imediat, însă adversarul de astăzi nu a vrut să piardă egalul.

Amicalul dintre Steaua și CSM Focșani s-a terminat cu scorul de 2-2. A fost un test foarte bun pentru fotbaliștii steliști, care au arătat un joc bun, calitate și încredere.

Forza Steaua!

 

Captură de ecran: Steaua TV