Steaua București - CS Tunari 3-0

Amical: Steaua București – CS Tunari, 3-0 (1-0)

Steaua București continuă pregătirile pentru returul Ligii 4. Astăzi, băieții antrenați de Miu și Oprița au întâlnit CS Tunari.

Steaua București: Iancu – Mihai, Bactar, Neagu – Niculae, Neagoe, Băjenaru, Robu – Zaharia, Antohi, Elek

Steaua a pornit meciul într-o formulă foarte ofensivă, cu 5 jucători de atac în primul 11. Astfel, total nesurprinzător, primul gol a venit destul de repede. Zaharia, jucătorul transferat în această iarnă, a deschis scorul în minutul 13, cu un șut din interiorul careului, la colțul lung. Militarii au dominat în continuare meciul, dar tabela a rămas neschimbată până la pauză.

În repriza secundă, cele două echipe au efectuat schimbări. Proaspăt intrat pe teren, Florin Răsdan a dus scorul la 2-0, în minutul 48.

Steaua a dominat întreaga repriză secundă, a avut ocazii, dar a reușit să mai înscrie doar un singur gol. Acesta a venit pe final, în minutul 89. A marcat Robert Elek.

Meciul dintre Steaua București si CS Tunari s-a terminat cu victoria militarilor, 3-0. Un nou test foarte bun pentru echipa antrenată de Miu și Oprița.

Jocurile de baraj au fost astăzi trase la sorți

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj care vor desemna echipele promovate în sezonul viitor al Ligii 3. Dacă va câștiga campionatul municipiului București, Steaua va întâlni la baraj câștigătoarea campionatului Ligii 4 din județul Giurgiu.

Meciurile vor avea loc în 13 iunie (turul) si 20 iunie (returul).