dragnea rapid

7 dintr-o lovitură

Atâtea puncte a pierdut UTA astăzi. 7! Le-a pierdut pentru că așa a decis FRF. Le-a pierdut pentru că așa a votat FC R.

În momentul în care campionatul Ligii 2 a fost suspendat, pe motiv de Coronavirus, UTA era pe primul loc, cu 50 de puncte. Mioveni și Turris (una din echipele lui Liviu Dragnea) erau pe 2 și 3, fiecare cu 39 de puncte. Adică la 11 puncte distanță de UTA. FC R, adică cealaltă echipă a lui Liviu Dragnea, ocupa de abia locul 6, cu 37 de puncte. Liga 2 a fost suspendată după 23 de etape din 38.

Astăzi, Burleanu și ai lui au decis să dea din nou drumul Ligii 2. Doar că nu îi vor da oricum. Burleanu vrea ca primele șase echipe să joace într-un play-off. De ce primele șase și nu doar primele 3? Credem că răspunsul este evident.

În ultimii ani, ajutorul dat de Burleanu pentru echipa lui Dragnea nu a fost niciodată superficial.  Nici acum nu a fost. Pentru ca FC R să poată promova și anul acesta, Burleanu a tăiat nu unul, nu două, nici măcar 6 puncte din avansul de 13 pe care UTA îl avea față de echipa PSD-ului. Burleanu le-a luat arădenilor 7 (șapte) puncte.

Astfel, în playoff-ul inventat, UTA va porni la drum cu doar 5 puncte în fața locului 2 și 6 puncte în fața locului 6. Partea proastă pentru arădeni e că va lupta împotriva unui cuplu PSD-ist, format din Turris și FC R, care cel mai probabil va fi susținut și de celelalte echipe din acest play-off al mizeriei.

Toată munca de 23 de etape a arădenilor a fost aruncată la gunoi. Adică acolo unde a fost aruncat și fotbalul românesc.

Burleanu a demonstrat din nou că, în fotbalul lui, promovează cine vrea el, nu cine merită și în niciun caz nu cine respectă regulamentele.  Astfel, putem de pe acum să felicităm FC R-ul. Echipa care pretinde că e Rapid București și-a îndeplinit, cel mai probabil, obiectivul. La anul va juca în Liga 1, așa cum a stabilit Liviu Dragnea, înainte să meargă la pușcărie.

Partea amuzantă e că, recent, Burleanu și ai lui au anunțat că Aerostar Bacău (echipa din orașul lui Burleanu) și FC U 1948 (echipa lui Mititelu, care nu mai dă în judecată federația. Oare de ce?!) vor promova direct în Liga 2, deoarece distanța între ele și celelalte urmăritoare era de 7, respectiv 13 puncte.

„Play-off pentru tine, nu și pentru mine!”