steaua campioana

Steaua a câștigat sezonul 2019-2020 al Ligii 4

Astăzi, în urma unei ședințe a Comitetului Executiv, AMFB a anunțat câștigătoarea acestui sezon de Liga 4. Steaua București, echipa de pe primul loc, echipă care a dominat întregul sezon, câștigând toate meciurile și având cele mai multe goluri marcate și cele mai puține goluri primite, este câștigătoarea. Clubul nostru va merge astfel la mini-turneul de promovare în Liga 3.

AMFB a recunoscut astăzi ceea ce Steaua Liberă a spus încă de acum câteva luni. Echipele din Liga 4 nu sunt capabile să respecte măsurile impuse de guvern pentru a relua activitatea sportivă în condiții de siguranță. Astfel, play-off-ul la care a visat AMFB nu poate avea loc.

Asociația condusă de Lumînare cunoștea această situație încă de la început. A refuzat însă să încheie campionatul și să anunțe o câștigătoare, insistând că e absolut necesar ca acel play-off să aibă loc. Acum, însă, vedem că nu e așa. Vedem că Florin Talpan a avut dreptate când a spus că activitatea nu se poate relua în Liga 4 și că AMFB insistă cu acest play-off doar pentru că dorește să câștige niște bani în plus.

Astăzi, Marian Lumînare a fost învins. Steaua București l-a învins.

Pentru echipa noastră urmează câteva săptămâni foarte importante. Băieții lui Oprița și Miu trebuie acum să înceapă pregătirile pentru mini-turneul de promovare. Acesta va avea loc la începutul lunii august. Steaua va juca cu campioanele din Ialomița și Giurgiu.