steaua bucuresti cs balotesti

Avancronică: Steaua București – CS Balotești

Nu se întâmplă în fiecare săptămână să joci de două ori cu același adversar. Iar când e vorba de meciuri oficiale, șansele ca o asemenea întâlnire să aibă loc scad și mai mult. Însă Steaua București nu a fost niciodată o echipă obișnuită. Două meciuri oficiale, în 4 zile, cu aceeași echip? Pentru Steaua, asta nu e o situație specială. Va fi însă pentru cei de la CS Balotești, care se vor întoarce mâine în Ghencea, pentru a continua chinul la care au fost supuși în prima fază a Cupei României.

Echipa probabilă a Stelei: 1. Ștefan Mușat – 16. Antonio Vlad, 4. Dean Beța, 89. Ovidiu Morariu, 13. Adrian Ilie – 30. Liviu Băjenaru, 6. Mădălin Mihăescu – 99. Vlad Nițu, 77. Bogdan Chipirliu, 7. Florin Răsdan – 31. Robert Elek

Miecuri, Steaua a demolat CS Balotești, învingând echipa ilfoveană cu scorul de 6-0. Meciul a fost de fapt doar un fel de antrenament și, foarte probabil, la fel va fi și meciul de mâine. Deși proaspăt promovată, Steaua a demonstrat că deține o echipă capabilă să lupte pentru promovarea în Liga 2.

Este bine însă să nu îți subestimezi niciodată adversarul. Steaua are un lot foarte bun, cu un joc foarte bun, ofensiv, plăcut ochiului, însă trebuie să fie atentă și să se asigure că va repeta performanța de anul trecut. Echipa noastră nu a suferit nicio înfrângere în sezonul 2019-2020. Dacă va repeta performanța și anul acesta, dacă nu va pierde puncte, promovarea este sigură!

Steaua București – CS Balotești reprezintă primul pas făcut de echipa roș-albastră în Liga 3. Tocmai pentru că este primul, acest pas are puterea de a determina cum se va desfășura tot restul turului. Dacă băieții lui Oprița vor juca la fel ca în Cupă, nicio echipă nu le va putea sta în cale.

Steaua Liberă

Un singur semi-reproș: Vrem și mai mult pragmatism!

Victoria cu 6-0, din Cupa României, ne obligă să îi lăudăm pe băieții antrenați de Daniel Oprița. Totuși, un micuț reproș există.

Cu CS Balotești, echipa noastră a marcat mult, însă putea să marcheze și mai mult. Ca suporteri, noi suntem înnebuniți după goluri și nu ne supărăm dacă putem urmări victorii de-ale Stelei la scoruri astronomice. Dacă militarii ar fi fost puțin mai pragmatici în meciul de miercuri, nimeni nu s-ar fi plâns. Nu că s-ar plânge cineva acum, dar întotdeauna e mai bine să fii mai eficient.

Liga 3 este încă un mister pentru noi. Nu știm cât de puternice sunt cu adevărat adversarele pe care le vom întâlni în acest sezon. Unele vor fi mai slabe ca CS Balotești, altele mai puternice. Acestea din urmă ne-ar putea pune probleme. E astfel important ca elevii lui Oprița să fie atenți în careu și să nu își trateze cu superficialitate adversarii.

Liga 3, sezonul 2020-2021 va începe mâine, de la ora 17:00. Meciul va avea loc pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua, însă se va juca fără spectatori. Va fi transmis totuși de Steaua TV.

Forza Steaua!

Steaua Liberă