saptamana muie fcsb

A început Săptămâna M**e FC Fcsb!

Știți că nu ne place să folosim un limbaj mai dur. Totuși, de data aceasta trebuie să facem o excepție. Și asta pentru că tocmai am intrat în „Săptămâna M**e FC Fcsb” iar nouă, după cum bine știți, nu ne plac oile.

Sportivilor steliști nu le-am cerut niciodată mai mult decât să își facă treaba și să trateze cu respect tricoul roș-albastru. Ca suporteri, poate că nici nu avem voie să le cerem mai mult și nici nu o să ne permitem vreodată să le cerem mai mult. Dar acum este o situație specială și sperăm ca ei să ne înțeleagă.

În etapa următoare, etapa cu numărul 2 din acest sezon, Steaua București va întâlni mizerabila FC Fcsb. Este satelitul clubului mizerabil, e adevărat, dar tot parte din clubul mizerabil e.

Le cerem astfel fotbaliștilor steliști să câștige următorul meci!

Dinamo ne este rivală. Nu o suportăm, dar respect există. Victoria cu câinii e obligatorie, dar nu pentru că o cerem noi, suporterii, ci pentru că o cere onoarea.

Cu Fotbal Club Fcsb, victoria o cerem noi! Chiar dacă meciul nu contează, chiar dacă această echipă înființată în 2003 nu înseamnă nimic pentru fotbal, noi vrem neapărat victoria.

O vrem pentru că urâm FC Fcsb! Vrem răzbunare, pentru că această echipă mizerabilă i-a făcut numai rău Stelei. I-a făcut mai mult rău ca oricare dintre dușmani și încă îi mai face. Dacă conducătorii clubului nostru sunt niște lași impotenți, care nu îndrăznesc să ridice capul în fața unui fost pușcăriaș, noi le cerem fotbaliștilor steliști să dea dovadă că au înțeles pentru ce echipă joacă. 

Sâmbătă, 19 septembrie, băieții lui Oprița vor face deplasarea în Berceni pentru a juca cu cei care le fură identitățile. Vor juca împotriva celor care se laudă peste tot că joacă la Steaua București, deși ei joacă la altă echipă.

Băieți, trebuie să câștigați următorul meci!

Acum o să se vadă cât de mult țineți voi la Steaua. O să se vadă dacă pe voi vă deranjează mizeriile făcute de oi, dacă vă deranjează că aceste patrupede mizerabile murdăresc imaginea Stelei. Dacă vă deranjează, așteptăm să vedem rezultate. Vrem să vedem sudoare și sânge. Vrem ca FC Fcsb să fie umilită. Iar, la final, vrem cele 3 puncte.

Altceva nu o să vă mai cerem, băieți. Noi v-am susținut, v-am lăudat și am fost lângă voi, acum e rândul vostru să ne răsplătiți!

Bateți oile!

FC Fcsb nu ne este rivală. Nu o să ne fie niciodată. FC Fcsb este doar un dușman, unul pe care îl urâm și pe care vrem să îl vedem desființat, distrus și șters din istoria fotbalului. Această echipă jegoasă, plină de mincinoși, hoți și pușcăriași a distrus fotbalul din țara noastră. FC Fcsb este cancerul fotbalului românesc. Orice înfrângere a acestei echipe de proști este o victorie a fotbalului!

Steliști, umiliți oile!

Astăzi a început „Săptămâna M**e FC Fcsb”. Vrem ca ea să se încheie cu oile în lacrimi.

FC Fcsb nu a fost, nu este și nu va fi niciodată Steaua București. Acum a venit momentul să le arătăm cine este Steaua București!

Steliști, sâmbătă, în Berceni, tundeți oile!

M**e FC Fcsb!

 

Steaua Liberă