FC Fcsb 2 - Steaua București muie fcsb

Avancronică: FC Fcsb 2 – Steaua București – Oile sunt pudice!

Steaua a mai câștigat un război cu FC Fcsb. De data aceasta, este vorba de un război psihologic. Cu o zi înainte de etapa a doua a Ligii 3,  a anunțat că nu dorește ca echipa Steaua TV să transmită meciul. Astfel, umilința la care vor fi supuse oile nu va putea fi urmărită.

Echipa probabilă: 1. Ștefan Mușat – 16. Antonio Vlad, 55. Wallace, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru  – 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 90. Alexandru Zaharia – 11. Andrei Antohi

Steaua Liberă

Steaua București clasament liga 3

Steaua merge în Berceni din postura de favorită. După prima etapă, echipa noastră ocupă prima poziție în camionat. Sâmbăta trecută, Steaua a învins CS Balotești cu 5-1. În același timp, FC Fcsb 2 a fost învinsă de FC Dinamo 1948 2.

Becali a promis că va face orice pentru a învinge echipa noastră, însă Dumnezeu i-a dat o palmă. În această săptămână, a ieșit la iveală faptul că mai mulți jucători fcsbiști sunt infectați cu coronavirusul chinezesc. În total, 18 persoane din clubul galben-albastru au fost diagnosticate cu această boală. E probabil ca și alții să fie infectați și e de așteptat ca testele următoare să arate acest lucru.

Vor avea astfel cei de la FC Fcsb 2 destui jucători ca să poată juca cu Steaua? Nu știm. Însă cu siguranță nu vor avea parte de niciun ajutor din partea celor de la prima echipă. Oile fcsbiste sunt astfel lipsite de apărare în fața lupilor steliști, înfometați după performanță și dornici de a le face pe plac propriilor fani.


Date fiind problemele cu care se confruntă oile fcsbiste, Steaua ar trebui să ceară ca jucătorii miei să fie testați înainte de meci. Este absolut necesar ca jucătorii noștri să fie protejați și să nu fie expuși inutil riscului de infectare cu noul coronavirus.


muie fcsbNe putem astfel aștepta la un măcel. Din păcate, nu vom putea vedea meciul.

Cu o zi înainte de meci, oile au făcut un gest total necaracteristic lor. Au refuzat să fie filmate. Să fi devenit rușinoase peste noapte? De fapt, motivele sunt cu siguranță altele: ura față de Steaua, frustrarea, dar și dorința de a nu exista dovezi video ale umilinței lor în fața Stelei București.

Echipa impostorilor a dovedit din nou că este anti-fotbal. Nu contează. Noi, steliștii, o să ne mulțumim cu rezultatul final. Oricum am văzut cu toții „Tăcerea mieilor”. Nu ținem neapărat să îl vedem din nou.

Săptămâna „M**e FC Fcsb” se apropie de sfârșit. Vine meciul, vine răzbunarea!

Steliști, masacrați oile! Mâine vrem doar victoria!

Forza Steaua!

Steaua Liberă