autoevaluare câini la casa oricărui stăpân funcționari publici

Angajații la stat au ieșit la atac

În această săptămână, Steaua Liberă a avut nesimțirea de a-i cere lui Mădălin Hîncu, proaspăt numit comandant full time al clubului Steaua, să își facă treaba. A fost o solicitare care nu i-a căzut bine unui angajat de-al clubului. În încercarea de a se pune bine cu noul său șef, Dorin Sandu Dănău a ieșit la atac, dovedind din nou că România nu are funcționari publici, ci doar angajați la stat (degeaba).

Întâi, domnul Dănău s-a gândit să facă puțină propagandă pentru șeful său. Câteva postări, câteva încercări de manipulare, câteva atacuri la adresa lui Florin Talpan, toate în timpul programului.

Pe ce se duc banii dumneavoastră? Pe Facebook, pentru că acolo îi găsiți pe angajații la stat care ar trebui să muncească cu adevărat pentru salariile imense pe care le primesc. În cazul nostru, avem de-a face cu o personă plătită cu 108 mii lei pe an ca să jignească suporteri și să își laude șeful pe Facebook.

dorin sandu dănăuȘi domnul Dănău nu s-a oprit aici. După ce Steaua Liberă a arătat că lucrează la clubul Steaua și după ce a recunoscut singur acest lucru, Dorin Sandu Dănău a sărit la gâtul suporterilor.

Domnia sa este de părere că Steaua București este un club care se descurcă foarte bine. Baschetul, rugbyul, hocheiul și handbalul sunt la pământ? Nu contează. Pentru că Steaua are astăzi 41 de secții sportive (realizare a lui Boroi, pe care domnul Dănău l-a lăudat pentru munca sa). Dintre acestea, la câteva sporturi individuale Steaua a câștigat câteva medalii (adică sportivii au câștigat, dar ei reprezintă Steaua, așa că…). Totul e bine, nu?

Terminați așadar cu răutățile! Fiți mulțumiți cu ce aveți! Chiar și echipa de fotbal merge bine. Este în Liga 3, unde a ajuns după 3 ani de Liga 4, dar merge bine. Fiți mulțumiți, porcilor! Nu mai criticați oamenii din club care „muncesc”. Că muncesc. Nu vedeți? Au organizat meciuri! Au făcut rost de echipamente! Ei muncesc! MUNCESC! În timp ce voi, porcilor, „nu sunteți capabili nici să adunați o hârtie aruncată pe jos în Ghencea”! Să vă fie rușine! Plecați capetele în fața performanțelor obținute la radioamatorism, dans sportiv și yachting!

Asta dorește acest angajat al clubului Steaua să ne transmită, după cum se poate vedea în poza atașată.

În mințile lor, o bună parte din indivizii care au contribuit la îngroparea Stelei în mediocritate chiare cred că sunt eroi. Ei chiar cred că muncesc și că își merită salariile enorme. Iar dacă ei sunt eroi, noi trebuie să fim tipii răi.

Cum nu au muncit niciodată în sectorul privat, nu înțeleg ce e aia performanță. Nu pot pricepe că nu primești mărire de salariu atunci când lucrezi pentru o companie recunoscută la nivel național și, de exemplu, îi permiți altei companii să se folosească de imaginea angajatorului tău și să îl umilească. Într-o asemenea situație, nu doar că nu primești mărire de salariu, dar ești dat afară. Și ești dat afară și dacă te apuci să înjuri clienți.

La stat, însă, oricât de tare ai da-o în bară, nu ești dat niciodată afară. Exemplu cel mai bun e Petrea. A fost prins cu afaceri necurate și cu falsificarea unor documente oficiale. Nu a fost dat afară, ci a fost mutat altundeva, pe un salariu mai mare.

Când treci prin asemenea situații, când vezi că ești într-adevăr de neatins, e normal să ajungi la concluzia că le ești superior tuturor proștilor” care se omoară în fiecare lună pentru a nu muri de foame, dar și pentru a-ți plăti ție salariul. Tu nu produci nimic. Tu nu contribui cu nimic. Tu ești doar un parazit, dar ești de neatins. Și oricât de tare ar striga cetățeanul că e nemulțumit de ceea ce oferi tu, tu îi poți întoarce spatele sau chiar îi poți da un dos de palma. Îl poți înjura, îl poți scuipa, pentru că nu el îți controlează destinul. Destinul tău se află în mâinile stăpânilor care ți-au oferit această poziție călduță și care vor avea grijă de tine, atât timp cât tu ești un cățeluș cuminte și recunoscător.

Concluzia este că Steaua merge bine. Ați înțeles? Concluzia e că nu contează dacă FC Fcsb continuă să fure imaginea clubului nostru, pentru că cei de acolo muncesc. Ei știu mai bine și, dacă ei nu iau măsuri împotriva oilor, e pentru că așa trebuie să fie. Doar de asta sunt puși acolo.

Și acum știm și de ce Mădălin Hîncu a fost numit comandant „noaptea, ca hoții”. E omul potrivit. Nu pentru Steaua, ci pentru ei, stăpânii care vor ca Steaua să fie condusă de un om care să nu-i facă probleme lui Becali.

Deja, Mădălin Hîncu și-a adus în club toți oamenii lui. Grupul de la Bran e la putere. Poate că de asta au și devenit anumiți angajați atât de activi. Probabil că vor să îl impresioneze pe noul șef, ca să-și păstreze pozițiile călduțe în continuare. Altfel, cum vor mai putea ei să înjure suporteri pe Facebook și să fie plătiți cu peste 100 de mii de lei pe an pentru asta?

dorin sandu dănău

Mai sus aveți un alt comentariu de-al angajatului preferat al domnului comandant doctor. Face referire la solicitările făcute de asociația ASS, a suporterilor fcsbiști. Vedeți câtă bucurie are, câtă plăcere că cei care înjură Steaua, clubul pentru care el lucrează, vor să îi facă viață grea lui Florin Talpan, singurul om care chiar apără Steaua? Cu astfel de oameni în club, chiar credeți că o să se schimbe ceva în mandatul lui Hîncu?!

Steaua Liberă