steaua bucurești cupa româniei popești leordeni

Avancronică de cupă: Steaua București – SC Popești-Leordeni

Steaua se pregătește pentru faza a doua a Cupei României. Marți, 22 septembrie, de la 16:30, militarii vor primi vizita celor de la SC Popești-Leordeni. Învingătorul va merge mai departe, în faza a treia a competiției.

Echipa probabilă: Raul Bălbărău – Antonio Vlad, Sergiu Bactăr, Dean Beța, Adrian Ilie – Mădălin Mihăescu, Andrei Neagoe – Vlad Nițu, Emilian Pacionel, George Călințaru – Bogdan Chipirliu

În faza a doua a Cupei României, steliștii vor vedea roșu în fața ochilor. Mai bine zis, vor vedea alb-roșu, o combinație de culori neacceptată în Ghencea. Acestea sunt însă culorile celor de la Sport Club Popești-Leordeni. Un club tânăr, înființat de abia în 2011, Popești-Leordeni vine în Ghencea ca victimă sigură. Anul trecut, echipa ilfoveană a terminat pe locul 6 în Liga 3. Valoric, însă, este cu mult inferioară Stelei București.

Dată fiind această diferență mare de valoare, e de așteptat ca Oprița să trimită în teren un prim 11 diferit, cu jucători care au jucat mai puțin în această lună. De asemenea, cu siguranță acesta le va da o șansă și unor tineri precum Udeanu, Bălbărău sau Pacionel.

În acest sezon, unul din obiectivele Stelei este un parcurs cât mai lung în Cupa României. Un pas a fost făcut la începutul acestei luni, următorul va fi făcut astăzi. În calitate de specialistă a Cupei, Steaua speră la cât mai multe victorii.

Echipa noastră nu a arătat un joc strălucitor în victoria cu FC Fcsb 2. A dat însă dovadă de maturitate, reușind să câștige cele 3 puncte când nimeni nu se mai aștepta. Cum victoriile aduc victorii, așteptăm să îi vedem pe băieții lui Oprița ieșind învingători și din meciul cu Popești-Leordeni.

Meciul Steaua București – SC Popești-Leordeni va avea loc marți, 22 septembrie, de la ora 16:30, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua. Partida se va juca fără spectatori, dar va fi transmisă pe Steaua TV.

Steaua Liberă