Dinamo 2 - Steaua

FC Dinamo 1948 2 – Steaua București, 1-3 (0-3)

FC Dinamo 1948 2 – Steaua București a început cum nu se putea mai rău pentru steliști. În dimineața meciului, clubul Steaua a anunțat printr-un comunicat oficial că nu mai puțin de 9 jucători ai echipei de fotbal au fost depistați pozitiv cu Covid-19 la testele făcute înaintea partidei. De asemenea, un membru al staffului a fost și el infectat cu virusul chinezesc.

Steaua a luat imediat toate măsurile necesare. Cei depistați pozitiv au intrat în izolare iar clubul a informat organizatorul de competiție și Direcția de Sănătate Publică, care și-a dat acordul pentru desfășurarea partidei.

Din fericire, Steaua a reușit să alinieze un prim 11 destul de puternic, cu mulți din jucătorii de bază.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 55. Wallace, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu (cpt.), 10. Rareș Enceanu – 7. Florin Răsdan, 47. Dragoș Nicolae, 90. Alexandru Zaharia – 11. Andrei Antohi

Steaua Liberă
”Când Steaua vine-n Groapă, câinii nu mai scapă!” spune o vorbă din bătrâni. Și așa a și fost. Deși meciul a început echilibrat, cu ocazii la ambele porți ale stadionului din Ștefan cel Mare, echipa care a deschis scorul a fost Steaua București. În minutul 10, Călințaru a bătut un corner de pe partea dreaptă, mingea s-a dus în centrul careului dinamovist, de unde Wallace, venit în forță, a trimis-o în poartă, cu capul.

Tot Wallace a făcut 2-0, în minutul 32, tot după un corner, tot cu capul, tot dintr-o pasă venită de la Călințaru. Scorul reprizei a fost însă stabilit de tânărul Dragoș Nicolae, care a marcat pentru 3-0, în minutul 44, după o fază în care atacanții steliști au făcut șah-mat apărarea dinamovistă.

Repriza secundă a început cu două penaltyuri ratate de Steaua. Răsdan și Antohi au ratat în minutele 48 și 54, irosind șanse importante de a duce scorul la 5-0.

Din păcate, dinamoviștii nu au fost la fel de superficiali în momentul în care au primit și ei o lovitură de la 11 metri. Aceștia au marcat, însă golul a venit foarte târziu, în minutul 86.

Scorul final al meciului Dinamo 1948 2 – Steaua București a fost 1-3. După 4 etape, steliștii rămân pe prima poziție în campionat, fiind neînvinși.

Forza Steaua!

Steaua Liberă