fc r 2 steaua 0-1

FC R 2 – Steaua București, 0-1 (0-0)

Pe stadionul din Regie, FC R 2, satelitul echipei PSD-ului, a primit vizita Stelei. Cea mai plângăcioasă dintre echipe, promovată doar în urma smiorcăielilor de la FRF, a încercat să îi pună probleme Stelei. Nu a prea reușit.

Steaua București: 22. Horia Iancu – 16. Antonio Vlad, 4. Dean Beța, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 15. Valentin Bărbulescu, – 14. Emilian Pacionel, 77. Bogdan Chipirliu, 90. Alexandru Zaharia – 31. Robert Elek

FC R2 a venit la meci cu jucători de la prima echipă. Printre ei, și Ciuculescu, portarul cu gura mare, pe care talentul nu-l lasă să joace mai sus de Liga 3. Satelitul echipei PSD-iste s-a zbătut mult și a fost agresivă, reușind să blocheze Steaua în prima repriză.  La pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu 0-0 pe tabelă.

În repriza secundă, Steaua a continuat să preseze. FC R 2 a pus în aplicare un anti-joc foarte eficient, care a reușit să blocheze cele mai multe atacuri steliste. Din fericire, Steaua București a mai trecut prin astfel de momente. Băieții lui Oprița au știut că cel mai bun mod de a distruge o aprare bazată pe anti-joc este faza fixă.

În minutul 68, Călințaru a bătut o lovitură liberă de pe partea stângă, steliștii s-au concentrat, Răsdan s-a înălțat și a trimis cu capul perfect, în poarta guralivului Ciuculescu. 1-0 pentru Steaua, iar pe fețele jucătorilor FC R-iști se puteau citi ura și nervii.

Însă nu e destul să îți dorești să bați o echipă. Mai trebuie să și poți. FC R 2 a putut să facă anti-joc, dar nu a putut să joace. Steaua a învins, câștigând partida cu 1-0, și rămâne pe primul loc în campionat.

„Mai ales că am jucat cu cei din Giulești, sau nici nu știu cum să le spun, mă bucur că am câștigat”, a declarat Horia Iancu la finalul partidei. 

Steaua Liberă