steaua bucurești fc voluntari

Avancronică: Steaua București – FC Voluntari 2

Cine-i știe pe steliști, știe și că nu ne place să rămânem datori. Cum mâine e programat meciul restant, din etapa 5, contra celor de la FC Voluntari 2, nu e de mirare că suntem bucuroși.

Venind după o perioadă de izolare și pauză forțată, impusă de coronavirusul chinezesc, elevii lui Daniel Oprița nu au jucat cel mai strălucit joc în meciul de sâmbătă, contra celor de la FC R2. Totuși, au reușit să câștige cele trei puncte, în ciuda tuturor acestor probleme dar și a faptului că FC R și-a trimis câțiva jucători de la echipa mare, tocmai pentru a încurca Steaua. A fost o dovadă de maturitate din partea steliștilor, una care ne dă încredere pentru acest sezon și care ne atârnă de gât eticheta de favoriți la promovare.

Echipa probabilă

Steaua București: Mușat – Vlad, Wallace, Beța, Ilie – Băjenaru, Bărbulescu – Răsdan, Enceanu, Zaharia – Antohi

Cu 3 victorii, o înfrângere și un egal, FC Voluntari 2 ocupă locul 4 în campionat, cu 10 puncte și două meciuri mai puțin jucate. Satelitul echipei din prima ligă s-a ținut bine în acest sezon. Așadar, chiar dacă numele jucătorilor săi nu spun prea multe, steliștii trebuie să fie pragmatici și atenți. FC Voluntari a marcat de 8 ori în cele 5 partide jucate, încasând 5 goluri.

Steaua București are punctaj maxim în acest sezon, 18 puncte, cu 6 victorii în cele 6 meciuri jucate. Dacă va câștiga și restanța cu FC Voluntari 2, echipa lui Oprița se va distanța la 6 puncte de locul 2, ocupat de Fotbal Club Fcsb 2.

Meciul Steaua București – FC Voluntari 2 va avea loc mâine, de la ora 15:00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua. Partida se va disputa fără spectatori. Va fi transmisă în direct pe Steaua TV.

Forza Steaua!

Steaua Liberă