fc r 2 - steaua

Avancronică: FC R2 – Steaua București

Veste bună pentru Steaua. După realizarea unui nou test, toate rezultatele jucătorilor noștri au fost negative, în ceea ce privește infecția cu coronavirusul chinezesc. Un singur fotbalist din lotul Stelei mai urmează să fie testat, la începutul săptămânii viitoare, și se află în izolare la domiciliu, conform normelor în vigoare. Astfel, partida din Etapa 7, contra celor de la FC R2, va avea cu siguranță loc.

Steaua București: Ștefan Mușat – Antonio Vlad, Wallace, Dean Beța, Adrian Ilie – Liviu Băjenaru, Rareș Enceanu – Florin Răsdan, Bogdan Chipirliu, Alexandru Zaharia – Andrei Antohi

Împotriva unei echipe nesuferite, Steaua va alinia cu siguranță cel mai bun prim 11. Este cunoscută deja ura dintre clubul militar și clona Rapidului, care a încercat anul trecut, prin orice mijloace, să oprească promovarea Stelei. Din fericire, coronavirusul a fost mai puternic decât prietenii politici ai FC R-ului, așa că Steaua a promovat. Însă asta nu a însemnat că FC R2 nu a promovat și ea. Satelitul echipei primarului Tudorache a fost adus și el în Liga 3, de către FRF. Un mic cadou, pentru ca neo-rapidiștii să nu mai plângă de ciudă pentru ratarea promovării, promovarea Stelei și pierderea alegerilor de către stăpânul lor, Tudorache.

Fără dar și poate, ura dintre aceste două echipe va continua și în acest sezon, iar FC R2 va încerca mâine să facă tot posibilul pentru a câștiga partida. Rămâne însă de văzut dacă echipa sectorului 1 este și capabilă să învingă Steaua. După ce Tudorache a pierdut alegerile în favoarea Clotildei Armand, balonul FC R-ului s-a cam dezumflat. În Liga 3, FC R2 ocupă penultimul loc, cu doar 4 puncte strânse în 6 etape. În Liga 2, FC R ocupă locul 6. De asemenea, echipa lui Tudorache a fost eliminată din Cupa României chiar de către Progresul Spartac, echipă pe care Steaua a învins-o fără probleme, cu 4-1.  Se pare că vremea noii echipe de sub pod a cam trecut.

Meciul FC R 2 – Steaua București va avea loc mâine, de la ora 15:00, pe stadionul din Regie. Accesul spectatorilor este interzis. Totuși, partida o să fie transmisă live, pe Steaua TV.

 

Steaua Liberă