liga profesionista de fotbal

De ce minte Liga Profesionistă de Fotbal? Pentru că domnul comandant Mădălin Hîncu nu își face treaba

Mădălin Hîncu, comandantul doctor al clubului Steaua București, ține parcă să ne demonstreze că, în România, un angajat la stat nu este un funcționar public, ci un angajat care doar stă. Acest lucru s-a văzut foarte clar astăzi, când Liga Profesionistă de Fotbal și-a bătut joc de Steaua București, adică fix de clubul pe care Mădălin Hîncu a fost pus să îl conducă.

În iarnă, în momentul în care Mădălin Hîncu a fost numit comandant interimar, am întrebat ce îl recomandă pentru a ocupa postul de comandant la Steaua. Încă nu am primit răspuns la această întrebare. Așa cum nu am primit răspuns nici la întrebarea simplă pe care i-am pus-o domnului Hîncu după ce acesta s-a lăudat, printr-un comunicat, că va face orice pentru a apăra imaginea Stelei.

L-am întrebat atunci când va face ce a promis. Nu doar că nu ne-a răspuns, dar nici nu s-a ținut de cuvânt.

Astăzi, printr-o acțiune de marketing penibilă, Liga Profesionistă de Fotbal i-a râs în nas domnului Hîncu, așa cum i-a râs și Fotbal Club Fcsb, în luna iunie. 

Steaua Liberă

Liga Profesionistă de Fotbal e profesionistă doar la mizerie

LPF a lansat astăzi un concurs pe pagina sa de Facebook. Acesta este adresat fanilor echipei Fotbal Club Fcsb. Însă toate întrebările din concurs sunt legate de Steaua București. Este, evident, o încercare penibilă de-a cretinilor de la Liga Profesionistă de Fotbal de a sugera că Fotbal Club Fcsb este Steaua București.

Această acțiune nu trebuie să ne surprindă. Vorbim despre o Ligă Profesionistă de Fotbal care nu își respectă nici propriile regulamente. Așadar, nu ne putem aștepta ca proștii și mizerabilii care lucrează acolo să respecte legile țării.

Bineînțeles că LPF știe despre procesele pe care Steaua le-a câștigat cu Fotbal Club Fcsb. Bineînțeles că știe că Fotbal Club Fcsb nu are voie să folosească nici marca Steaua, nici numele Steaua și nici palmaresul Stelei, despre care o instanță a spus deja că îi aparține doar clubului Steaua București. Însă nu le pasă. Și de ce le-ar păsa, din moment ce au fost asigurați că cel care se laudă că ocupă funcția de comandant la club nu o să facă nimic.

La fel de evident ca mizeria de la Liga Profesionistă de Fotbal e și faptul că Mădălin Hîncu nu are ce căuta la Steaua București. E un băiat de care n-a auzit nimeni, care nu a realizat nimic în întreaga sa carieră și care a fost trântit pe acel scaun de comandant doar de către prietenii săi politici, de la conducerea MApN: generalul Zisu, ministrul Ciucă și secretarul de stat Bălu. Cei trei, și mai ales Zisu, nu vor binele Stelei.

Și ne întoarcem la Liga Profesionistă de Fotbal. Angajații săi au încercat să facă pe deștepții. Au făcut o postare în care nu au menționat deloc numele Stelei. Doar au selectat momente din istoria Stelei, pe care i le-au atribuit FC Fcsbului. Un comportament de laș, dar și de curvă.

Și totul ar fi putut să fie evitat, dacă Steaua făcea ce a făcut și Universitatea Craiova. Cei de acolo nu au câștigat atâtea procese ca Steaua. S-au dus însă cu actele pe care le-au avut la LPF, le-au depus și au cerut să li se dea ce e al lor. Nu s-au rugat, nu s-au făcut că nu văd. Au acționat. Au cerut și au primit.

În noiembrie 2017, LPF a recunoscut că echipa care joacă în prima divizie e Universitatea Craiova. Nu au contat urletele lui Mititelu, nici plânsetele suporterilor lui, nici că deciziile nu erau definitive, nici că Universitatea Craiova nu a pornit proces pentru palmares, nimic. A contat doar că cei de acolo s-au dus la Ligă cu actele și că au cerut ca drepturile lor să fie respectate.

Liga Profesionistă de Fotbal, deși n-ar fi vrut, a recunoscut ce trebuia să recunoască. La fel ar face și în cazul Stelei, dacă comandantul clubului ar vrea să ducă niște acte acolo. Dar el nu vrea, pentru că nici cei care l-au pus comandant nu vor asta.

Vă lăsăm mai jos postarea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal. Dacă vreți să o raportați ca spam, clubul Steaua vă va rămâne recunoscător. Vouă, că altcuiva nu are cui.

Steaua Liberă