steaua bucurești fc voluntari 2

Steaua București – FC Voluntari 2, 1-0 (0-0)

Încă sub efectele coronavirusului chinezesc, Steaua București a avut parte de un meci destul de dificil contra celor de la FC Voluntari 2. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 90. Alex Zaharia, 5. Sergiu Bactăr, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu(cpt.), 6. Mădălin Mihăescu, 10. Rareș Enceanu, 14. Emilian Pacionel, 7. Florin Răsdan, 77. Bogdan Chipirliu.

Rezerve: 12. Raul Bălbărău, 55. Walace Alves da Silva, 99. Vlad Nițu, 30. Liviu Băjenaru, 11. Andrei Antohi, 31. Robert Elek, 47. Dragoș Nicolae, 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad.

Jocul greoi din partida cu FC R 2 a continuat în prima repriză a meciului cu Voluntari 2. Steaua nu a avut forță, a părut obosită, stoarsă. Adaugă la toate acestea un adversare care a venit pentru a trage de timp și nu e de mirare că, la pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu 0-0 pe tabela de marcaj.

Repriza secundă a început prost pentru Steaua, Chipirliu fiind eliminat în minutul 52. Atacantul stelist a primit al doilea galben din propria sa prostie. Și-a abandonat colegii într-un moment greu și ar trebui să plătească pentru asta. Oprița trebuie să îl tragă la răspundere, dacă nu printr-o amendă, măcar prin câteva etape pe banca de rezervă.

Ca de fiecare dată, însă, steliștii s-au trezit după palma primită. În minutul 64, după o lovitură de colț bătută de pe dreapta, Morariu s-a înălțat, a trimis cu capul și a marcat.

Secată de orice putere, cu un om în minus, Steaua a continuat să preseze. A avut ocazii importante de gol, în ciuda dificultăților, însă portarul celor de la FC Voluntari 2 s-a opus de fiecare dată.

Steaua București – FC Voluntari 2 s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru steliști. Băieții lui Oprița au reușit să câștige alte trei puncte, în ciuda multor probleme și a unui joc slab.

După fluierul de final, jucătorii celor de la FC Voluntari 2 au sărit la bătaie cu antrenorul Oprița și cu mai mulți steliști. Doar arbitrul a reușit să îi calmeze și să îi facă să uite de brânza pierdută. O dovadă că cele trei puncte puse în joc au fost foarte importante.

Steaua Liberă