steaua cs tunari 0-0

Steaua București – CS Tunari, 0-0 (0-0)

Meciul Steaua București – CS Tunari a început cu o atfmosferă nu foarte fericită, din cauza toamnei, care azi și-a făcut simțită din plin prezența. Din păcate, jocul a fost puternic influențat de vremea de afară.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 13. Adrian Ilie, 90. Alexandru Zaharia, 89. Ovidiu Morariu, 4. Dean Beța – 15. Valentin Bărbulescu (cpt), 6. Mădălin Mihăescu, 18. George Călințaru, 14. Emilian Pacionel, 7. Florin Răsdan – 11. Andrei Antohi.

Rezerve: 22. Horia Iancu – 55. Walace Alves Da Silva, 99. Vlad Nițu, 30. Liviu Băjenaru, 8. Andrei Neagoe, 31. Robert Elek, 47. Dragoș Nicolae, 10. Rareș Enceanu, 16. Antonio Vlad.

Cum ne-am obișnuit deja, prima repriză a fost una lipsită de goluri. Steaua a presat, a atacat, dar nu a marcat. Din fericire, nici adversarul nu a pus mari probleme. Astfel, la pauză, scorul a fost 0-0.

Oprița a mutat încă din primul minut al reprizei secunde, trimițându-i pe teren pe Elek, Enceanu și Nițu, în locul lui Mihăescu, Răsdan și Antohi. Steaua a continuat să atace și să preseze, însă, în fața sa, CS Tunari a format o defensivă agresivă, împinsă de la spate de un antrenor care și-a dorit neapărat să nu piardă.

Ilfovenii au abandonat orice intenție ofensivă în repriza secundă. S-au apărat fără oprire, au faultat, au tras de timp și s-au folosit de toate unelte le care le-au avut la dispoziție.

Cum întunericul s-a lăsat peste terenul 5 din complexul sportiv Steaua, a devenit tot mai evident că Steaua nu reușește să treacă peste această perioadă proastă. Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. Steaua a înregistrat primul eșec al sezonului, 2 puncte importante, pierdute cu o echipă slabă, care a obținut astăzi maximul din ce putea obține.

În ciuda celor 2 puncte pierdute, Steaua rămâne pe primul loc în campionat. Urmează ultimul meci al turului, cu Metalul, la Buzău. Până atunci, Oprița are la dispoziție o săptămână în care trebuie să repună echipa pe picioare.

Steaua Liberă