steaua cs tunari

Avancronică: Steaua București – CS Tunari

După o serie de meciuri dificile, pentru Steaua, urmează în sfârșit un meci mai ușor, care să le permită băieților lui Oprița să se recupereze, după problemele cauzate de coronavirusul chinezesc. CS Tunari vine în Ghencea fără prea mari așteptări. O înfrângere la un scor nu prea mare este, de altfel, singurul lucru pe care și-l pot dori.

Steaua București: 22. Horia Iancu – 16. Antonio Vlad, 5. Sergiu Bactăr, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu(cpt.), 30. Liviu Băjenaru – 10. Rareș Enceanu, 14. Emilian Pacionel, 7. Florin Răsdan –  11. Andrei Antohi.

În meciul cu FC Voluntari 2, Steaua a pierdut 2 oameni. Atacantul Chipirliu și portarul Mușat au primit amândoi cartonașe roșii. E de așteptat astfel ca Oprița să pornească partida cu tinerii Vlad, Ilie și Pacionel în primul 11. Putem de asemena să ne așteptăm să îl revedem pe Andrei Antohi în teren, încă din primul minut.

Golgeterul Stelei din sezonul trecut a început mai greu acest sezon. Nu și-a regăsit încă forma de anul trecut. CS Tunari poate fi adversarul perfect pentru ca Antohi să ne încânte din nou cu golurile sale, marcate pe bandă rulantă. Echipa ilfoveană ocupă locul 6 din 10, după 7 etape. A câștigat 2 partide, a înregistrat 3 egaluri și a pierdut de 2 ori. Are de asemenea un golaveraj negativ. CS Tunari a marcat doar de 4 ori în acest sezon, încasând 5 goluri.

Totuși, echipa ilfoveană poate produce surprize. În etapa 6, a reușit să învingă acasă la Progresul Spartac, cu 1-0. Steaua trebuie așadar să fie atentă, pragmatică.

Echipa noastră rămâne favorită. Cu toate necazurile pe care le-a avut în luna octombrie, Steaua București a reușit să păstreze primul loc în clasament, dar și statutul de echipă neînvinsă în campionat. Iar acest parcurs trebuie să continue.

Meciul Steaua București – CS Tunari va avea loc mâine, de la ora 15:00, pe terenul 5, din complexul Sportiv Steaua. Partida va fi transmisă în direct pe Steaua TV.

Steaua Liberă