football manager 2021 steaua

Breaking News! Football Manager 2021, primul joc care recunoaște că FC Fcsb nu e Steaua București

Florin Talpan s-a chinuit mult timp pentru ca drepturile Stelei să fie respectate și pentru ca imaginea sa să nu fie murdărită. Astăzi, am putut să și vedem un prim rezultat al muncii sale. Jocul Football Manager 2021, poate cel mai popular simulator de fotbal, produs de Sports Interactive, e primul care recunoaște că FC Fcsb nu este Steaua București. Un pas important făcut către normalitate.

Anul trecut, Florin Talpan a notificat EA, producătorul jocului FIFA, cerându-le să dea dovadă de respect în ceea ce privește clubul Steaua București și să nu prezinte FC Fcsb ca fiind Steaua. Ca niște lași, cei de la EA au refuzat să ia măsuri și să își asume responsabilitatea, aruncând toată vina asupra Federației Române de Fotbal.

Nu la fel au stat lucrurile cu cei de la Sports Interactive, care produc jocul Football Manager. Deși aceștia nu au primit nicio notificare din partea Stelei, au luat singuri decizia de a face ceea ce e corect. Astfel, noul Football Manager 2021, care va fi lansat oficial în data de 24 noiembrie, va include o Românie fotbalistică cu informații corecte în ceea ce privește identitatea unor cluburi.

Mai jos, capturi de ecran din varianta beta a jocului.

Oferind posibilitatea de a începe din Liga 3, cu cel mai galonat club din România și având date actualizate și corecte despre campionatele românești, noul Football Manager 2021 pare foarte, foarte, foarte interesant. O campanie cu Steaua București va fi cu siguranță o provocare pe care niciun iubitor de-al fotbalului din România nu o va lăsa să îi scape, indiferent dacă vorbim despre un suporter stelist sau despre un suporter de-al oricărei alte echipe.

Pentru munca depusă și pentru onestitate, cei de la Sports Interactive și mai ales echipa lor din România, care se ocupă de cercetare, merită felicitați. Iar noul lor joc, Football Manager 2021, merită cumpărat.

În 24 noiembrie, când va fi lansat, noi cu siguranță o să îl cumpărăm!