oprița

Daniel Oprița: „Dacă cei din club nu vor să mă susțină, voi pleca!”

Prezent astăzi la una din emisiunile DigiSport, Daniel Oprița a dat o declarație care nu poate să nu îi îngrijoreze pe suporterii steliști. Acesta a sugerat că nu este susținut de conducerea clubului pentru a-și atinge obiectivul, promovarea în Liga 2.

Un scurt rezumat al declarațiilor lui Oprița:

„Trebuie să fiu susținut! Eu am îndeplinit ce mi s-a cerut până acum. Eu sunt singurul responsabil, singurul care va plăti dacă obiectivul nu va fi atins. Trebuie așadar să fiu lăsat să îmi fac strategia, să iau decizii și să aduc jucătorii pe care îi doresc, să mor pe mâna mea.  Nu pot să mă consult cu cineva care nu-și asumă responsabilitatea promovării. 

Promovarea în Liga 3 nu e neapărat o mare realizare. Dar a fost importantă. Dacă nu obțineam promovarea în acest an, poate că nu mai exista azi echipa de fotbal și asta pentru că Liga 4 nu se mai joacă anul acesta. Vreau să fiu susținut. Eu o să cer jucători și vreau ca clubul să mă ajute, să îi aducă.

Dacă cei din club nu doresc să mă susțină, să îmi spună și vom rezilia contractul.”

Oprița a sugerat și că pe lista sa de transferuri se regăsesc în acest moment fotbaliști de Liga 1:

„Ca să câștigăm cu FC Fcsb și restul echipelor trebuie să facem transferuri, să mărim bugetul. Pentru că trebuie să realizăm aceste transferuri de Liga 1, pe care le-au cerut și suporterii.”

Antrenorul stelist nu a oferit foarte multe comentarii în ceea ce privește venirea lui George Ogăraru la echipă. A spus însă că nu știe sigur care va fi rolul fostului fundaș la club și că așteaptă să fie sunat de acesta. „Eu am vechime la echipă, el ar trebui să mă sune,” a mai declarat Oprița.