Bumbescu Belodedici

Prima victimă a politicii de ”imagine negativă” a domnului Hîncu: Miodrag Belodedici

În această săptămână, Mădălin Hîncu ne-a explicat că nu e o problemă dacă presa, federația sau alte echipe îi fac Stelei o imagine negativă. Colonelul doctor a motivat că orice fel de publicitate e bună pentru Steaua, indiferent dacă e pozitivă sau negativă. Totuși, la o zi distanță, Miodrag Belodedici a dovedit că Mădălin Hîncu vorbește prostii.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, fostul nostru mare fundaș a fost reprezentantul perfect al românului obișnuit. Nu o dată, Belodedici a spus foarte clar ”nu știu”, cu referire la situația în care se află Steaua București. ”Nu știu”, ”nu știu nimic, nimic, nimic”, ”nu înțeleg”, acestea au fost cuvintele sale.

Sunt cuvintele pe care le rostește, cel mai probabil, fiecare român care simpatizează cu Steaua. Diferența dintre ei și Belodedici e că fostul mare fundaș e mai apropiat de Steaua. De aici și disperarea și confuzia pe care le vezi foarte ușor în interviu.

Belodedici nu știe ce s-a întâmplat cu Steaua București. Nu are informații corecte, ci doar bucăți de informații prezentate de presă, informații care sunt în mare palte false.

Este extrem de enervant ca, în 2020, la 6 ani distanță de la decizia dată din dosarul pentru anularea mărcii fcsbiste, să vezi că există foști mari steliști care încă nu știu care este adevărul. Aceasta este însă realitatea. E rezultatul politicii domnului Hîncu, politică pe care au avut-o și ceilalți comandanți, care au condus Steaua înaintea lui.

”N-aș vrea să vorbesc prea mult… Eu le doresc foarte mult succes, să promoveze în Liga a doua și să ajungă în prima ligă. Dar nu știu! Nu înțeleg ce s-a întâmplat la CSA Steaua, la FCSB! Nu înțeleg cum s-a pierdut echipa Steaua, cum a dispărut, de ce a dispărut, cine e de vină… Nu înțeleg, nu pot să înțeleg!” – Miodrag Belodedici

Steaua Liberă

Belodedici și cei ca el – victime ale unei propagande cu o vechime de aproape 20 de ani

Din 2003, comandanții clubului Steaua București au ascuns faptul că FC Fcsb nu e Steaua. L-au ascuns puternic până în 2014, iar din 2014 și până în prezent au contribuit la protejarea acestei minciuni prin ignorarea sa.

Asta vrea să facă și Mădălin Hîncu astăzi. O face prin minciunile pe care le spune suporterilor și prin refuzul de a semna orice fel de act pentru Steaua București. Nu îl putem acuza însă că e arhitectul acestei strategii care îi face rău Stelei. De asta s-au ocupat alții, cei care l-au și ajutat pe Becali să pornească minciuna, în 2003. Cătălin Zisu, George Boroi și alții ca ei încă mai controlează destinele Stelei, pe care o țin cu forța departe de ochii lumii.

Ei sunt vinovați pentru apariția FC Fcsbului, pentru că Steaua este în acest moment doar în liga 3 și pentru că oamenii precum Belodedici, care iubesc Steaua, nu știu nimic despre ceea ce s-a întâmplat cu ea. 

Dacă vor fi lăsați să acționeze în continuare, Steaua va rămâne ascunsă în umbră, sub un munte de minciuni și propagandă. Iar Belo și cei ca el ne vor spune în continuare că ei nu știu nimic. Cu o asemenea strategie, clubul nostru nu va reveni niciodată acolo unde îi este locul. Cu o asemenea strategie, de câștigat au doar dușmanii Stelei.