noul stadion steaua

Leprele vin ca să își facă poze cu noul stadion Steaua

Pe cât de frumos și strălucitor este clubul Steaua București, pe atât este de ghinionist. În loc să îi aducă numai bine, marile sale realizări i-au adus numai rău. Mai mult, i-au adus o armată de lepre, de profitori care nu pierd nicio șansă pentru a se folosi de cel mai mare club din România în scop propriu. Acest ghinion va putea fi observat astăzi, de la ora 19:00, când leprele de la conducerea statului vor merge pentru a-și face poze la recepția pentru noul stadion Steaua.

Pe site-ul său, Guvernul României a anunțat că premierul Ludovic Orban și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, vor fi prezenți în această seară în Ghencea, pentru participa la recepția proiectului de investiții „Complexul Sportiv Steaua”, proiect realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. Alături de cei doi vor fi prezenți cu siguranță mulți alți indivizi. Unii cunoscuți, alții mai puțini cunoscuți. Toți cu același scop: să paraziteze imaginea Stelei București în scop propriu.

Ce caută acești indivizi în Ghencea? Răspunsul este unul simplu: e campanie electorală. Și dacă nu pot face băi de mulțime, din cauza coronavirusului chinezesc, măcar să o ardă influencerește pe Facebook, acolo unde evenimentul va fi transmis live.

Pentru că asta este noul stadion Steaua în mințile acestor lepre. Este doar maimuța de la mare, cu care toți își fac poze. Doar că pentru colorata asta nu trebuie să aștepți până mâine. O primești live, pe loc. Și o mai vede și toată lumea. Iar tu ajungi să faci parte din istoria Stelei București, cel mai mare club sportiv din țară, pentru care nu ai făcut nimic.

Steaua Liberă

Da, acești indivizi care vor murdări mâine noul stadion Steaua cu prezența lor nu au făcut nimic pentru clubul nostru. Nu au făcut nimic pentru sport, nu au făcut nimic pentru suporteri. Dar mai ales nu au făcut nimic pentru Steaua București, club pe care au încercat din răsputeri să îl distrugă. Armate de miniștri ai apărării și-au bătut joc de acest club, numind la conducerea sa lepre care nu meritau să fie acolo. Apoi aceste lepre au îndeplinit toate dorințele stăpânilor lor politici.

Și uite așa, din cel mai mare club sportiv din România, Steaua București a ajuns o jucărie a politicienilor, locul unde-și trimit fetele ca să învețe călărie gratuit, locul unde-și bagă amantele în poziții (glumă făcută intenționat) bine plătite, unde se duc ca să folosească singuri bazinul de înot. La dracu cu sportivii, că se pot antrena ei și în bălți, n-au nevoie de bazin! La dracu și cu suporterii, că nu-i privește pe ei dacă vreun „ales” își pune sclavul să mai activeze o secție sportivă, ca să mai fure niște bani de la stat!

Aceștia sunt cei care gravitează în jurul Stelei, cei care îi hotărăsc destinul. Ei și sclavii lor, lepre cu toții, își bat joc de Steaua București și se folosesc de imaginea ei. Se dau suporteri, se dau mari iubitori, dar nu ajută niciodată cu nimic.

Ultimii ani au însemnat suferință mare pentru clubul nostru, care s-a luptat atât cu Becali, cât și cu leprele care l-au condus. A fost atacat și distrus din ambele părți, din exterior, dar și din interior. E o minune că încă mai rezistă. Dar rezistă, în ciuda eforturilor enorme ale celor de la stână, dar și ale leprelor. Însă cât o să mai reziste? Aceasta este întrebarea.

Momentan, clubul nostru e util. Mai ales datorită stadionului. Noul stadion Steaua este preferatul leprelor și al cățelușilor lor, care nu pierd nicio ocazie să își facă poze cu el. Dar ce se va întâmpla când va trece mirosul de stadion nou, când nu va mai fi atât de interesant? Foarte probabil o să ne întoarcem la copăceii crescuți printre scaune.

P.S. Știți cine vor lipsi de la eveniment? Toți cei care chiar merită să fie acolo.

 

Photo credit: Compania Națională de Investiții

 

Steaua Liberă