recepție stadion steaua

Domnule Gică Popescu, stadionul nostru se numește Steaua, nu Ghencea!

Niciun stelist nu a fost prezent la recepția pentru noul stadion Steaua. Nici măcar unul singur. Rușinos!

Au fost în schimb prezenți politicieni care nu au făcut nimic pentru sportul din România și foști sportivi care au făcut pușcărie pentru răul făcut sportului românesc. Ca stelist, nu poți să nu te superi. Recepția noului stadion Steaua nu este un mare eveniment, dar este un eveniment care privește Steaua și care ar trebui să îi includă pe steliști. Ion Ion, Iordănescu, Vigu sau Marcel Răducanu au fost prezenți în 1974, la primul meci pe vechiul stadion Steaua. Guvernul putea să facă niște eforturi pentru a-l aduce măcar pe unul dintre ei la eveniment.

Și să nu discutăm despre coronavirus. Nu are rost. Cei prezenți la recepție au stat atât de apropiați unul de celălalt, încât probabil că toți medicii din România și-au dat palme peste frunte la vederea imaginilor. Au stat înghesuiți, ca să intre cu toții în cadru, să poată să se laude că au bifat și acest eveniment, că imaginea lor a fost asociată cu imaginea Stelei București.

Chiar mai trist, la eveniment a fost prezent și Gică Popescu, care a și ținut un scurt discurs. Fostul fundaș al naționalei, care a dezertat pe vremea când Steaua i-a oferit o șansă de a fi fotbalist, a dovedit că nici măcar nu știe cum se numește noul stadion. Acesta se numește Steaua, la fel ca vechiul stadion. Gică Popescu i-a spus însă „Ghencea”, adică a folosit același nume pe care-l folosesc și „ziariștii sportivi” care se pricep să scrie despre influencerițele de pe Instagram, dar nu și despre sport.

Concluzia? A fost un eveniment dezastruos pentru Steaua. De fapt, nici nu a fost pentru Steaua. Evenimentul a fost pentru politicienii aflați în campanie electorală.

Despre Steaua București nu au vorbit deloc

Și s-a văzut că la eveniment au fost prezenți politicieni. Niciunul nu a vorbit despre Steaua București. A fost de parcă clubul nostru nici nu există. Nicușor Dan, singurul care a povestit o amintire de pe vechiul stadion, nici măcar nu a vorbit despre un meci de-al Stelei, ci al echipei naționale. Discursuri adaptate perfect, ca să nu supere pe nimeni, ca să îi împace pe toți.

„Promit că vă dăm mai repede certificatul de urbanism,” a glumit Nicușor Dan. O glumă proastă, de politician. O glumă la care a râs doar el. Politicienilor le plac glumele lor. Cum să nu le placă, când râd de noi?!

Cum rămâne însă cu Steaua? Rămâne cum am stabilit. Sau, mai bine zis, cum au stabilit ei. Azi au stabilit că cel mai important club sportiv din țară nu merită nici măcar menționat. Mâine, cine știe ce vor mai decide?! Păcat de săraca Steaua!

Puteți urmări mai jos evenimentul:

 

Steaua Liberă