Mădălin Hîncu

Mădălin Hîncu se contrazice singur

Într-un interviu pentru Digi Sport, colonelul Mădălin Hîncu a dat o declarație care a aruncat în aer creierele tuturor steliștilor. Comandantul Stelei s-a contrazis singur, recunoscând că nimeni nu are voie să se folosească de palmaresul Stelei, dar explicând și că nu vrea încă să ia măsuri împotriva celor care o fac.

„Eu sper ca după această decizie să se liniștească lucrurile, toată lumea să înțeleagă cine este adevărata Steaua și să putem să formăm din nou o echipă care să reprezinte cu succes România în competițiile internaționale. Și astăzi avem o decizie (n.r. cea dată anul trecut), astfel că orice folosire a palmaresului este împotriva legii. După ce se va da această sentință (n.r. de la Curtea de Apel), vom notifica FRF cu privire la decizie și cu măsurile care trebuiesc luate din punct de vedere legal”, a spus comandantul Mădălin Hîncu.

Nu știm ca Mădălin Hîncu să fi jucat vreodată fotbal la un nivel foarte ridicat. Cert este că a driblat, fentat și deviat discuția în acest caz mai ceva ca Ronaldinho. S-a uitat în stânga, a răspuns în dreapta și nouă ne-a provocat o durere de cap.

Domnule colonel doctor, dacă tot aveți deja o decizie, dacă tot nu poate nimeni să folosească palmaresul Stelei, acest lucru fiind împotriva legii, DE CE MAI TREBUIE SĂ AȘTEPTĂM MULTE, MULTE LUNI CA SĂ LUAȚI NIȘTE MĂSURI?! Mergeți domnule odată peste FRF și rezolvați-ne problemele, ca să se liniștească lucrurile, ca toată lumea să înțeleagă cine este adevărata Steaua și ca dumneavoastră să puteți forma din nou o echipă care să reprezinte cu succes România în competițiile internaționale. 

Mădălin Hîncu e un om pe care îți e foarte greu să îl înțelegi. De cele mai multe ori dă impresia că acționează fără să gândească.

În vară, a dat un comunicat în care a spus că va lua măsuri dure împotriva celor care vor folosi imaginea Stelei fără a avea acest drept. La o săptămână distanță, FC Fcsb s-a folosit de imaginea Stelei pentru a se promova. Mădălin Hîncu nu a făcut nimic.

Au urmat declarații războinice, legate de dorința de a vedea echipa de fotbal promovată în Liga 3. Însă, când Florin Talpan s-a dus la AMFB pentru a asigura promovarea, Mădălin Hîncu s-a grăbit să declare că acesta a vorbit în nume propriu, nu în numele Stelei.

Acum, Mădălin Hîncu ne spune că, deși e împotriva legii ca alte entități să se folosească de palmaresul Stelei, el o să mai aștepte totuși câteva luni, poate chiar câțiva ani, ca să ia măsuri. Voi ce înțelegeți de aici?

Steaua Liberă