talpan

Suporterii steliști, alături de Florin Talpan și la Curtea de Apel

Suporterii steliști continuă să își arate susținerea față de colonelul de justiție Florin Talpan. Aceștia au fost prezenți astăzi la Curtea de Apel, unde au afișat bannere prin care l-au încurajat pe Talpan și prin care au cerut să fie respectate legile.

În această dimineață, la Curtea de Apel, trebuia să aibă loc judecarea cererii de recuzare formulată de Florin Talpan împotriva celor completului de judecată format din Popa Elena Aneta și Glodeanu Mihaela. Așa cum ne-am obișnuit deja, din păcate, o decizie nu a fost comunicată încă. Și cel mai probabil cei implicați vor mai trage de timp măcar 24 de ore, în încercarea de a soluționa cazul în favoarea sistemului. Florin Talpan a cerut recuzarea completului de judecată deoarece, într-un alt proces în care a fost implicat colonelul stelist, acesta a dat o decizie care ulterior s-a dovedit a fi greșită.

La o primă vedere, se pare că Talpan a avut dreptate când a făcut această cerere. Completul de judecată format din Popa Elena Aneta și Glodeanu Mihaela trebuie să judece acțiunea în constatare prin care clubul Steaua București a cerut recunoașterea palmaresului său. Deși vorbim despre un proces foarte ușor, care ar trebui soluționat foarte rapid, cele două judecătoare au decis ca următorul termen să aibă loc pe data de 15 februarie. Vorbim de o distanță de 3 luni între primul și al doilea termen, o perioadă de timp care nu poate fi justificată, mai ales având în vedere că cererea de recuzare formulată de Talpan este judecată în această săptămână. Stabilirea termenului următor pe data de 15 februarie este o decizie care favorizează pe față FC Fcsb, club care nu își dorește ca acțiunea în constatare să fie soluționată vreodată.

Fix din aceste motive credem noi că cererea colonelului de justiție stelist este una corectă și că, cel puțin în ceea ce privește această acțiune în constatare, completul de judecată nu poate fi considerat unul de încredere, capabil să ia o decizie corectă, obiectivă. În zilele următoare vom afla dacă cererea colonelului Talpan a fost acceptată sau nu. Sperăm ca aceasta să fie soluționată cât mai repede, ca acțiunea în constatare a Stelei să fie judecată de un complet de judecată corect, căruia să nu îi poată fi reproșat nimic, și ca tot acest proces să treacă cât mai repede, pentru ca oameni ca Mădălin Hîncu să nu mai aibă scuze ca să nu își facă treaba.

Suporterii steliști au fost prezenți la Curtea de Apel cu mesaje pro-Florin Talpan

Total neașteptat, un grup de suporteri steliști a fost prezent în această dimineață la Curtea de Apel. Aceștia au rupt din timpul lor, au înfruntat frigul și pandemia și au mers la luptă pentru Steaua. În fața Curții de Apel, ei au afișat bannere cu următoarele mesaje:

  • FC Fcsb nu este Steaua București
  • Vrem judecători corecți
  • Respect colonelului de justiție Talpan Florin Costel
  • Palmaresul este la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București

talpan

Suporterii steliști dovedesc din nou că sunt mult mai implicați în viața Stelei și că fac mult mai multe pentru clubul nostru decât cei care îl conduc. În continuare, Mădălin Hîncu, care se prezintă peste tot drept „colonel doctor”, nu a luat nicio măsură pentru a-i pedepsi pe cei care murdăresc imaginea Stelei și nici nu i-a oferit vreun sprijin lui Florin Talpan, pentru a se asigura că acesta are succes în procesele în care reprezintă clubul Steaua București.

Felicitări suporterilor steliști!
Mult succes și multă putere de muncă, domnule colonel Florin Talpan! 
Forza Steaua!

Steaua Liberă