muie becali muie fotbal club fcsb

Fotbal Club Fcsb a câștigat primul său trofeu internațional

După ani buni în care a fugit după trofeele Stelei București, Fotbal Club Fcsb a reușit în sfârșit să câștige primul său trofeu internațional. Acesta va umple în sfârșit palmaresul clubului din Berceni.

Noul trofeu al oilor lui Becali este însă unul cu totul și cu totul special. Și asta deoarece nimeni nu știe cum se numește competiția la care a participat Fotbal Club Fcsb, contra cărei echipe a jucat sau măcar care a fost scorul final al partidei. Știm însă că e vorba de o competiție internațională. Acest aspect a fost clarificat chiar de către o persoană oficială. Este vorba de Directorul DSP București, Oana Nicolescu, care a trimis un mesaj către Gsp, prin care a spus că:

„Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020.” – Oana Nicolescu, Director DSP București

Așadar, nu mai încape îndoială. Fotbal Club Fcsb a jucat finala unei competiții sportive internaționale. Chiar dacă nu a câștigat acest meci, a primit cu siguranță un trofeu. Până la urmă, și locul 2, adică medalia de argint, are valoare. Să nu uităm, Steaua București se mândrește atât cu Cupa Campionilor Europeni, trofeu câștigat în 1986, cât și cu finala jucată în aceeași competiție în 1989, finală pierdută în fața celor de la AC Milan.

muie becali muie fotbal club fcsb

La întoarcerea în Berceni, Gigi Becali le-a prezentat suporterilor săi trofeul proaspăt câștigat.

Gurile rele spun că Fotbal Club Fcsb ar fi pierdut într-adevăr acest meci. Altfel, aceștia s-ar fi lăudat deja peste tot cu victoria și, cel mai important, cu trofeul. Însă informații despre acest meci nu au apărut nicăieri. Este, dacă vreți, o repetare a partidei Portugalia – Coreea de Nord, meci de la Cupa Mondială din 2010, care s-a terminat cu scorul de 7-0 pentru echipa lui Cristiano Ronaldo. Atunci, dictatorul comunist al Coreei de Nord, Kim Jong-Il, a interzis ca în țara lui să fie difuzate știri despre înfrângere. Chiar mai mult, gurile rele zic că dictatorul Kim ar fi spus peste tot că, de fapt, Coreea de Nord ar fi distrus ușor Portugalia cu 5 sau 6 la 0. Cam așa ar sta treburile și în cazul FC Fcsb. Mai ales că se știe că Gigi Becali este un mare fan al acestui tip de comportament.

Verzi de invidie, adversarii din campionat au acuzat Fotbal Club Fcsb că a încălcat regulile

Însă succesul echipei lui Becali nu a fost pe placul tuturor cluburilor din România. Invidioși pe succesul bercenarilor, rivalii din campionat i-au acuzat că încearcă să își bată joc de competiție, de adversari, de fotbal și de cetățeni, spunând că trofeul câștigat de fcsbiști nu există și că, de fapt, Becali & Co. încearcă doar să trișeze și să fenteze carantina. Cu siguranță aceste acuzații nu sunt adevărate. Noi suntem siguri că FC Fcsb s-a dus în Turcia pentru binele fotbalului românesc și nu doar pentru a-și bate joc și pentru a demonstra din nou că legile și bunul simț nu există în fața lui Becali și a echipei sale.

În orice caz, nimeni nu poate nega faptul că, în sfârșit, Fotbal Club Fcsb are un trofeu internațional în palmares. Că e locul 1 sau locul 2, asta nu mai contează. Contează că există. De azi înainte, vitrina clubului din Berceni nu va mai fi niciodată goală.

Felicitări, Fotbal Club Fcsb!

 

Steaua Liberă