frf liga 4 dezafilierea

Nu sunteți ciudați. Sunteți niște hoți infecți, care au distrus fotbalul românesc!

Fotbalul românesc este în Zona Crepusculară. Sus e jos, stânga e dreapta, echipe care nu sunt Steaua spun că sunt Steaua, iar niște hoți infecți care nu au făcut nimic pentru fotbal au tupeul de a-și bate joc de un câștigător de Cupă a Campionilor Europeni.

În această săptămână, Federația Română de Fotbal l-a amendat pe Adrian Bumbescu, fostul mare fundaș al Stelei București, pentru că a îndrăznit să își dea cu părerea despre Burleanu și oamenii lui. Marea crimă a lui Adrian Bumbescu a fost că, acum câteva luni, a spus că cei de la FRF „nu sunt oameni de fotbal, ci doar niște ciudați”. A fost prea mult pentru Burleanu, care probabil că nici nu știe pentru ce echipă a jucat Adrian Bumbescu și ce a realizat în cariera sa. Așadar, acest om care nu a jucat fotbal nici măcar o zi în viața sa le-a comandat sclavilor săi să ia măsuri. Iar sclavii s-au conformat.

Un necunoscut, Radu Vișan, probabil sperând că se va pune bine cu marele conducător, i-a făcut repede plângere lui Bumbescu. Ca să înțelegeți mai bine, un om din federație i-a făcut plângere „Colonelului” la una din comisiile federației, iar această comisie l-a chemat pe fostul nostru mare jucător pentru a fi judecat de niște oameni din federație. Adică, FRF nu a fost doar victimă, ci și procuror și judecător. Așadar, nu trebuie să surprindă pe nimeni că oamenii din federație au decis în favoarea federației.

Nu a contat că Florin Talpan s-a dus cu documente pentru a-l apăra pe Bumbescu, că le-a arătat că Vișan nu are voie să depună plângeri, pentru că nu ocupă funcția de secretar general al FRF, acest post fiind ocupat de Chivorchian, conform unor acte emise chiar de către Tribunalul București. FRF a vrut neapărat să îl amendeze pe stelistul nostru și asta a și făcut. Adrian Bumbescu a primit un avertisment și o amendă de 1000 de lei. Pentru unii, poate că suma nu e mare. Însă nu asta contează aici. Ceea ce contează e faptul că niște hoți au decis că Adrian Bumbescu, un titan al fotbalului românesc, nu are voie să vorbească despre fotbalul românesc.

Bumbescu nu a insultat pe nimeni!

E important de înțeles că Adrian Bumbescu are prieteni care lucrează la FRF. Fostul lui coleg, Miodrag Belodedici, este unul dintre ei. Crede cineva că Bumbescu a vrut să îl jignească? În niciun caz!

Problema e că fostul nostru fundaș a îndrăznit să critice sistemul. Iar sistemul nu va accepta acest lucru niciodată.

Așa că, au luat măsuri, ca să se asigure că nimeni nu va mai îndrăzni vreodată să îi critice pe liderul suprem, Burleanu, și pe minionii săi. Amenda dată nu are scopul de a-l pedepsi pe Bumbescu, ci de a trage un semnal de alarmă și de a le spune tuturor că doar laudele sunt acceptate, alte cuvinte nu.

Cum am mai spus deja, e vorba doar de o încercare de intimidare și de cenzurare, din partea unor nimicuri care nu au făcut nimic pentru fotbalul românesc. Ba chiar i-au făcut numai rău.

Dacă ar fi cotizat, dacă ar fi făcut propagandă pentru liderul suprem sau dacă i-ar fi adus voturi, Bumbescu ar fi fost lăsat să facă ceva. La fel cum Fotbal Club Fcsb este lăsat să facă tot ce vrea. Clubul lui Becali încalcă regulamentele fotbalului în mod repetat, de cel puțin 2-3 ori pe sezon. Ca să nu mai spunem că, de foarte multe ori, Becali îi jignește pe cei din FRF, chiar și pe Burleanu. Cu toate acestea, federația nu îndrăznește să ia vreo măsură împotriva echipei din Berceni.

În această săptămână, FC Fcsb s-a întors dintr-un cantonament din Turcia. În loc să stea în carantină 2 săptămâni, așa cum cere legea, fotbaliștii din Berceni au intrat direct în campionat, jucând un meci chiar ieri. DSP nu a zis nimic. Doar i-a felicitat pe fotbaliștii lui Becali pentru că au câștigat o cupă închipuită.  Iar FRF… FRF a tăcut.

Dacă fotbaliștii becalieni sunt infectați cu noul covid și dacă îi vor infecta la rândul lor pe alți fotbaliști, FRF nu va lua nicio măsură împotriva lor. Poate că va lua împotriva celorlalte echipe, dar nu împotriva celor de la FC Fcsb. Ați zice așadar că Burleanu și ai lui sunt ciudați?

Nu sunt ciudați. Sunt în schimb niște hoți infecți. De când a venit la putere, Burleanu a împărțit fotbalul românesc în două: cei pentru care regulile nu se aplică și cei de care FRF își bate joc. Și iată cum fotbalul românesc se înfundă și mai mult în mocirlă.

Am ajuns în momentul în care un nimeni care nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc a ajuns să-și bată joc de unul din oamenii care au pus fotbalul nostru pe harta lumii. Mai rău chiar nu se poate.