steaua bucurești - fc fcsb 2

Avancronică: Steaua București – FC Fcsb 2

După multe luni de pauză, fotbalul se întoarce în Ghencea. Steaua București repornește pe drumul său spre Liga 2. Adversar în acest prim meci oficial al anului 2021 va fi chiar FC Fcsb 2, echipa secundă a lui Becali.

Echipa probabilă: Ștefan Mușat – George Călințaru, Walace, Beța, Adrian Ilie – Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru – Florin Răsdan, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban – Bogdan Chipirliu

Steaua București a avut parte de o perioadă de pregătire plină cu meciuri amicale în care, de cele mai multe ori, a avut o prestație excelentă. Băieții lui Oprița au început în forță seria acestor meciuri, călcând în picioare U Cluj, și au ținut-o tot așa până la final, când au trecut cu 2-0 de CSM Alexandria.

Jocul echipei și rezultatele l-au încântat pe Daniel Oprița, dar nu i-au luat prea multe din griji. Din păcate, antrenorul stelist nu a reușit să transfere în această perioadă chiar toți jucătorii pe care și-ar fi dorit să îi transfere. De asemenea, deși la începutul perioadei de pregătire s-a vorbit despre un cantonament în străinătate, acesta nu a mai avut loc.

Mai mult, pentru meciul cu FC Fcsb, Oprița nu va putea conta pe câțiva jucători care s-au accidentat în această perioadă. Zaharia nu va face parte din lot pentru meciul de mâine iar Mihăescu este incert. Însă, chiar dacă mijlocașul va fi recuperat până la ora meciului, e puțin probabil ca el să fie titular.

O accidentare a suferit și Bogdan Chipirliu în perioada de pregătire, însă aceasta nu a fost foarte gravă. Oprița îl va folosi cu siguranță titular. Bogdan Chipirliu a arătat un joc foarte bun în perioada de pregătire, marcând multe goluri și amintindu-le tuturor de atacantul care, acum nu foarte mulți ani, înscria pe bandă rulantă.

De partea cealaltă, Fotbal Club Fcsb 2 vine în Ghencea pentru a încurca Steaua. Acesta este obiectivul acestei echipe. Și nu doar obiectivul, ci întreg motivul existenței sale. În anii precedenți, echipa a doua a lui Becali era aproape ciuca bătăilor. A terminat sezonul 2019-2020 pe penultimul loc în campionat, cu doar 2 victorii în 16 meciuri.

Însă, anul trecut, Steaua București nu juca în Liga 3. Odată cu promovarea echipei noastre, Becali, marele dușman al Stelei, și-a activat mașinăria. De aici rezultă și importanța meciului de mâine. Steaua București nu va juca împotriva unei rivale. Nu va juca împotriva unei echipe însemnate. Nu va juca nici măcar un meci decisiv. Va juca însă împotriva unui dușman. În aceste condiții, singurul rezultat acceptat este victoria!

Urmăriți meciul Steaua București – FC Fcsb 2 pe Steaua TV!

E important de precizat că meciul dintre Steaua București și FC Fcsb 2 va fi transmis pe DigiSport. Televiziunea unde Becali își face propagandă nu a ezitat să se folosească de această oportunitate de a face câțiva bănuți în plus. Astfel, pentru câteva zile, au abandonat obiceiurile vechi și i-au spus Stelei pe nume. Însă nu trebuie să vă obișnuiți cu acest comportament din partea lor. Suntem siguri că, după finalul partidei, se vor întoarce la stăpân.

Așa că vă îndemnăm să urmăriți partida pe Steaua TV, canalul oficial de Youtube al clubului Steaua București. Nu doar că veți avea parte de un comentariu mult mai puțin enervant, dar veți ajuta și la dezvoltarea acestei platforme a clubului nostru.

Meciul Steaua București – FC Fcsb 2 va avea loc sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00. Partida se va juca fără spectatori.

Forza Steaua!

steaua libera