steaua dinamo 4-0

Steaua București – FC Dinamo 1948 2, 4-0 (1-0)

Steaua București a câștigat meciul cu FC Dinamo 1948 2 dar, în ciuda scorului de 3-0, jocul a lăsat de dorit.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 55. Walace, 4. Dean Beța, 14. Robert Neacșu – 10. Rareș Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu – 7. Florin Răsdan, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban – 77. Bogdan Chipirliu

Rezerve: 1. Ștefan Mușat – 13. Adrian Ilie, 6. Mădălin Mihăescu, 16. Antonio Vlad, 30. Liviu Băjenaru, 31. Cezar Mihalache, 90. Alexandru Zaharia, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 99. Vlad Niţu.

Dacă era de așteptat ca steliștii să joace puțin mai relaxați după cele două meciuri importante, cu FC Fcsb 2 și Progresul Spartac, nimeni nu se aștepta ca aceștia să fie atât de relaxați. Iar relaxarea s-a văzut, prima repriză putând fi descrisă doar printr-un singur cuvânt: dezamăgitoare.

Steaua a condus jocul și a dominat, însă dominarea a fost una sterilă, cu foarte multe rătări rușinoase, din poziții clare de gol. Din fericire, golul a venit în minutul 32, când Chipirliu a trimis cu latul în poartă o pasă venită de pe stânga, de la Pacionel. Alte goluri nu au mai fost înscrise în prima repriză.

Certați probabil de Oprița dar și profitând de o cădere a moralului tinerilor dinamoviști dedebiști, steliștii au reușit să spele rușinea în repriza secundă.

Chipirliu a făcut show, marcând în minutele 58 și 62 și punând practic capăt partidei. În minutul 58, atacantul stelist a îndeplinit o nouă formalitate, împingând în poarta dinamovistă o minge venită dintr-un corner bătut de Călințaru. Iar în minutul 62 a demonstrat că este într-adevăr prieten cu golul. Chipirliu a bătut aproape perfect o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, pentru un 3-0 care a înlăturat orice îndoieli cu privire la câștigătoarea partidei.

Bogdan Chipirliu a câștigat titlul de jucător al meciului însă nu a fost singurul marcator de pe teren. Intrat pe parcursul reprizei secunde, tânărul Dragoș Nicolae le-a arătat dinamoviștilor că le e naș și a dus scorul la 4-0 în minutul 79.

Până la final, Steaua București a continuat să atace și să rateze. Scorul final al partidei Steaua București – FC Dinamo 1948 2 a fost 4-0. Steliștii au câștigat meciul și își continuă drumul către promovare.

steaua libera