concordia chiajna 2 steaua bucurești

Concordia Chiajna 2 – Steaua București, 0-5 (0-2)

Într-o după-masă cu vreme perfectă pentru fotbal, Steaua București a făcut deplasarea la Chiajna, pentru a lua trei puncte și de la Concordia Chiajna 2.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 18. George Călinţaru, 55. Walace, 16. Antonio Vlad, 13. Adrian Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru – 7. Florin Răsdan, 77. Bogdan Chipirliu, 90. Alexandru Zaharia – 17. Philippe Nsiah

Rezerve: 22. Horia Iancu – 10. Rareș Enceanu, 14. Robert Neacșu, 99. Vlad Niţu, 9. Emilian Pacionel, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr

Antrenor: Daniel Oprița

Băieții lui Oprița au jucat meciul cu Concordia Chiajna 2 fără să forțeze. Simțind că au în față un adversar incapabil să pună probleme, steliștii s-au relaxat, dând drumul jocului de pase și chiar și execuțiilor spectaculoase.

De altfel, dintr-o astfel de execuție a și fost deschis scorul partidei. În minutul 10, francezul Nsiah a arestat o minge la marginea careului. Înconjurat de adversari, acesta s-a luptat pentru ea, nedorind să piardă posesia și mai ales oportunitatea de a marca. Din nefericire pentru Nsiah, adversarii au reușit în cele din urmă să îi ia mingea. Din fericire pentru Steaua, mingea a ajuns tot la un stelist.

Aflat la doar câțiva metri distanță, Zaharia a privit lupta pe care Nsiah a dat-o cu apărarea celor de la Concordia Chiajna 2, a fost pregătit când a văzut că mingea vine înspre el și a lovit-o perfect, de la marginea terenului. Balonul s-a dus direct în vinclul porții ilfovene, fără șansă pentru portarul advers. 1-0 pentru Steaua București.

Soarta partidei a fost decisă 14 minute mai târziu, când Chipirliu, aflat și el într-o formă de zile mari, la fel ca Zaharia, a primit mingea în careu și a tras pe lângă portar. 2-0 pentru Steaua București, iar cei de la Concordia Chiajna 2 se gândeau deja că n-ar fi rău ca scorul final al partidei să fie acesta. Nu a fost.

În minutul 60, Nsiah a lobat o minge spectaculos, cu călcâiul, i-a bulversat pe cei doi apărători centrali ai Concordiei Chiajna 2, Bogdan Chipirliu a profitat, a colectat mingea, a intrat în careu și a tras cu stângul (primul gol a fost marcat cu dreptul) pentru 3-0.

Din păcate, Bogdan Chipirliu a ratat șansa de a marca câte 3 goluri în 3 meciuri consecutive și de a deveni astfel ”Tripirliu”. Însă asta nu este în niciun caz un motiv de supărare pentru steliști. Însă ieșirea lui Antoniu Vlad de pe teren cu 10 minute înainte de final este. Tânărul fundaș venit de la Viitorul a jucat foarte bine în centrul apărării, fiind precis în intervenții și oferind siguranță. Acesta a părăsit terenul la scorul de 3-0 pentru Steaua, acuzând dureri în zona inghinalilor. Putem doar să sperăm că nu e vorba de o accidentare serioasă și că Antonio Vlad a fost scos de pe teren de către Oprița pentru a evita orice posibile neplăceri.

Scorul final al partidei Concordia Chiajna 2 – Steaua București nu a fost 0-3. A fost 0-5. Florin Răsdan și Emilian Pacionel și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor în minutele 88 și 92.

Săptămâna viitoare, în Ghencea, Steaua București va juca împotriva celor de la FC R 2.

Omul meciului: Bogdan Chipirliu

Chiar dacă nu a devenit ”Tripirliu”, Bogdan Chipirliu a fost din nou omul meciului. Nu doar datorită celor două goluri marcate ci datorită jocului arătat. Chipirliu a fost un pericol permanent pentru poarta celor de la Concordia Chiajna 2, arătând foame mare de gol. Pe lângă cele două goluri, atacantul Stelei a mai avut două șuturi spectaculoase și periculoase, de la distanță, plus o altă ocazie mare de gol pe final de partidă. Doar ghinionul a făcut ca el să nu realizeze tripla și astăzi.

 

steaua libera