mostiștea ulmu - steaua bucurești, 0-2

Mostiștea Ulmu – Steaua București, 0-2 (0-1)

Steaua București a pășit cu dreptul în meciurile din barajul de promovare în Liga 2. Mostiștea Ulmu a fost un adversar agresiv, dur, dar nu a reușit să le facă față ”militarilor”.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călinţaru, 55. Walace, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 10. Rareș Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu – 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 90. Alexandru Zaharia – 17. Philippe Nsiah.

Rezerve: 1. Ștefan Mușat – 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 7. Florin Răsdan, 47. Dragoș Nicolae, 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru, 31. Cezar Mihalache, 14. Robert Neacșu.

Antrenor: Daniel Oprița

Cu Chipirliu accidentat și Dean Beța suspendat, Daniel Oprița a trimis în teren o echipă cu câteva nume surpriză, de jucători care au jucat mai puțin în ultimele etape. Raul Bălbărău a fost unul dintre aceste nume, însă a arătat încă din primele minute că Oprița nu s-a înșelat titularizându-l. Portarul stelist a scos o minge grea, care ar fi putut fi gol pentru gazdele de astăzi.

Din fericire, Steaua București a fost echipa care a deschis scorul. În minutul 10, la un atac pe stânga, Alex Zaharia i-a pasat lui Adrian Ilie, fundașul stelist a înaintat, a trimis în careu iar mingea s-a oprit în poartă, după o gafă a apărării Ulmene.

Până la pauză, cele două echipe și-au împărțit ocaziile de gol. Bălbărău a scos, Huiban și Nsiah au amenințat poarta Ulmului, însă tabela de marcaj nu s-a mai schimbat.

Repriza secundă a început cu două înlocuiri la Steaua. Nsiah și Zaharia au părăsit terenul, Răsdan și Mihăescu au intrat. A fost o mutare defensivă dar tot Steaua a marcat, chiar la primul atac din repriza secundă.

Pacionel a intrat cu mingea la picior, în viteză, în careul celor de la Mostiștea Ulmu, a căzut și arbitrul a dat penalty. Reluările au arătat că stelistul nu a fost lovit, însă rapiditatea fazei și faptul că Pacionel a fost înconjurat de 4 adversari l-au păcălit pe arbitru, care nu a stat pe gânduri.

Același Pacionel a executat penaltyul în minutul 46 și a înscris. Mostiștea Ulmu – Steaua București, 0-2.

Mizerabilii din presă au reacționat imediat

Evident, sclavii din presă ai ciobanului nu au stat pe gânduri și au publicat aproape imediat un articol despre penaltyul obținut de Pacionel.  Cu o nesimțire pe care o poți întâlni doar la niște sclavi adevărați, obișnuiți să mănânce firmiturile care cad de la masa stăpânului și chiar să se laude cu asta, aceștia au scris că la Mostiștea Ulmu – Steaua București a avut loc ”Gafa sezonului”.

gsp e un rahat

Hârtia de împachetat pește trimite din nou pupe dulci dosului ciobănesc.

Evident, echipa stăpânului celor de la Gsp a avut parte de ajutoare mult mai mari din partea arbitrilor. Un astfel de ajutor a venit chiar în meciul dintre Steaua București și FC Fcsb 2, când arbitrul a scos din poarta oilor un gol perfect valabil marcat de Valentin Bărbulescu.

Mai mult, arbitrul partidei Mostiștea Ulmu – Steaua București a gafat și în favoarea gazdelor, în minutul 59. Atunci, Enceanu a scăpat singur către poarta adversă. Portarul celor de la Ulmu a ieșit în afara careului și a sărit la cap cu Enceanu. Stelistul a lovit mingea, portarul Ulmului l-a lovit pe el. Fault din poziție de ultim apărător. Un fault care ar fi cerut cartonașul roșu. Însă, în totalitate inexplicabil, arbitrul a dat lovitură liberă pentru Mostiștea Ulmu.

Un roșu pentru cei de la Mostiștea Ulmu a venit însă în minutul 69, când Acasandrei l-a faultat dur pe Pacionel. Fundașul gazdelor a primit al doilea galben și a fost trimis la cabine.

Steaua București a pornit cu dreptul

Finalul de partidă i-a aparținut Stelei în totalitate. Mostiștea Ulmu s-a făcut remarcată doar prin faulturile dure, mai ales asupra lui Pacionel.

Băieții lui Oprița au marcat din nou, în minutul 85, însă golul a fost anulat greșit, pe motiv de offside. Reluările au arătat că Cezar Mihalache a primit pasa în poziție regulamentară și că a marcat corect.

Nu a mai contat. Steaua București a câștigat partida cu Mostiștea Ulmu cu 2-0 și și-a făcut returul, programat săptămâna viitoare, pe 15 mari, mult mai liniștit. La final, Oprița și băieții au sărbătorit 7 Mai și victoria cu pizza și bere.

victorie cu pizza si bere la Mostiștea Ulmu - Steaua București

Victorie cu pizza și bere la Mostiștea Ulmu – Steaua București

Felicitări, băieți! Țineți-o tot așa!

Forza Steaua!