steaua bucurești cs afumați 2-0

Steaua București – CS Afumați, 2-0(2-0) – Steaua e cu un picior și jumătate în Liga 2

Pe o vreme frumoasă, într-o sâmbătă liniștită, cu o tribună care ar fi fost plină dacă regulile nu ar fi cerut ca doar 200 de bilete să fie puse la dispoziția fanilor și cu un teren de rugby care chiar a fost plin de fani, Steaua București a făcut ce știe să facă cel mai bine. A marcat, a câștigat și este cu un pas și jumătate promovată în Liga 2.

Steaua București: 22. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 55. Walace, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie – 8. Valentin Bărbulescu, 30. Liviu Băjenaru – 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 90. Alexandru Zaharia – 77. Bogdan Chipirliu

Rezerve: 1. Ștefan Mușat – 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 14. Robert Neacșu, 5. Sergiu Bactăr, 6. Mădălin Mihăescu, 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 17. Philippe Nsiah, 31. Cezar Mihalache.

Antrenori: Daniel Oprița

Meciul Steaua București – CS Afumați a început în forță, cu câteva momente pline de emoție pentru steliști. În minutul 3, după o gafă a apărării roș-albastre, cei de la CS Afumați ar fi putut deschide scorul. Bălbărău s-a aruncat însă mai ceva ca o panteră și a scos salvator un șut pe care toți suporterii l-au văzut în poartă.

Cu glonțul trecut pe lângă ureche, băieții lui Oprița au strâns rândurile. Și au răspuns imediat. În minutul 6, a fost rândul celor de la CS Afumați să gafeze în apărare. Zaharia a profitat, a înaintat cu mingea la picior până în careu și, chiar dacă a părut că și-a făcut mingea mult prea lungă și mult prea în exterior, extrema stelistă a ajuns-o în ultimul moment, a lobat-o superb peste portarul ieșit până la doar 2-3 metri de el și a înscris!!! 1-0 pentru Steaua București și terenul de rugby a sărit în aer.

Au urmat 20 de minute de luptă la propriu. Cei de la CS Afumați au practicat un joc agresiv, cu intrări dure care au făcut ca arbitrul Bârsan să întrerupă de câteva ori jocul. Însă, încetul cu încetul, cele două echipe au trecut din nou la fotbal și Steaua și-a arătat din nou clasa.

În minutul 28, Huiban a trimis o pasă pe culoar către Chipirliu, golgheterul stelist a urcat cu mingea la picior, a ajuns în careu și a tras la colțul lung. Portarul celor de la CS Afumați nu a avut nicio șansă. 2-0 pentru Steaua București și mirosul ligii secunde se simțea deja în Ghencea. Până la pauză, scorul a rămas neschimbat.

Steaua a redus ritmul în a doua repriză. A jucat mai atent, mai conservator, preferând să păstreze rezultatul. CS Afumați nu a avut însă valoarea și puterea de a profita de acest pas făcut înapoi.

Golul nu a mai venit în repriza secundă. Meciul Steaua București – CS Afumați s-a terminat cu scorul de 2-0. În proporție de 90%, Steaua a promovat în Liga 2. În returul acestui baraj, programat pe data de 29 mai, steliștii mai trebuie doar să se prezinte și să joace cu calm, cu cap.

Bravo, băieți! Bravo, Daniel Oprița!

Forza Steaua!

Omul meciului Steaua București – CS Afumați a fost Daniel Oprița!

Jucătorii steliști au fost superbi în partida de azi. Bălbărău a fost înger păzitor, Walace a fost turn de control, Chipirliu a fost lunetist iar Zaharia a fost Messi. Totuși, suntem obligați să recunoaștem meritul antrenorului principal, Daniel Oprița. Mâna lui s-a văzut din plin în tot acest sezon și mai ales în meciul Steaua București – CS Afumați.

Steliștii au abordat extrem de inteligent partida de azi. Au fost calmi și nu s-au temut să aștepte greșeala adversarului. Când adversarul a greșit, au profitat cu mult pragmatism și cu mult sânge rece.

 

Zaharia min 6