steaua conferință de presă

Steaua București va juca în Liga 2 pe noul stadion Steaua

Scurtă, cu întârziere și probleme tehnice, grăbită, fără prea multe informații relevante. Aceasta a fost conferința de presă pe care comandantul clubului Steaua a ținut-o astăzi alături de George Ogăraru și Daniel Oprița.

Prima conferință de presă ținută în sala de conferințe a noului stadion Steaua nu a început cu dreptul. Din cauza unor probleme tehnice, aceasta a început cu întârziere. Au urmat momente în care sunetul nu a fost chiar de cea mai bună calitate.

În cele din urmă, însă, a pornit. Suporterii steliști au răsuflat ușurați când au văzut cu proprii lor ochi că principalul Daniel Oprița și secundul Nofitovici au semnat noile contracte cu Steaua, care vor fi valabile pentru următorii doi ani.

Daniel Oprița a acordat și un scurt interviu, în care a vorbit despre planurile sale pentru noul sezon. Acesta a spus că dorește să definitiveze lotul până în data de 28 iunie și că în acest moment se află în discuții cu mai multe cluburi pentru jucători. Oprița își dorește în primul rând să rezolve problema juniorilor.

Despre juniori a vorbit și George Ogăraru, care și-a exprimat speranțele că academia Stelei va primi un punctaj mult mai bun în acest sezon, unul care să o claseze în primele 15-17 academii din țară. De asemenea, Ogăraru a declarat că steliștii vor participa în campionatul elitelor în sezonul următor.

De vorbit a vorbit și comandantul interimar al Stelei, Răzvan Bichir, care a preferat să folosească un limbaj de lemn. Acesta a anunțat că clubul pe care îl conduce nu îndeplinește legea sportului, așa că nu va promova în acest sezon. N-a vorbit, bineînțeles, despre măsurile pe care ar putea să le ia ca să asigure promovarea Stelei sau dacă clubul nostru își propune să câștige Liga 2.

Bichir a insistat să vorbească și despre un subiect mai ciudat. Acesta a spus că nu vrea ca clubul Steaua să repete greșelile trecutului, însă nu a explicat despre ce greșeli e vorba. Nu știm așadar dacă s-a referit la refuzul de a se asocia cu cineva, pentru a nu repeta marea greșeală din 1998, sau dacă a vorbit despre erorile foștilor comandanți, care și-au bătut joc de club și de secția de fotbal în special.

Interimarul Bichir a declarat și că Steaua a preluat deja noul stadion Steaua, căruia i-a spus ”Ghencea”, făcând eroarea pe care o fac mai toți ”ziariștii sportivi”. Clubul nostru controlează acum în totalitate stadionul. Predarea a avut loc pe 4 iunie.

Steaua București va juca pe noul stadion Steaua în Liga 2

Vestea bună este că Steaua București va juca meciurile din Liga 2 pe noul stadion Steaua. Inaugurarea va avea loc însă mult mai repede, pe data de 7 iulie. Clubul nostru va juca un meci amical cu OFK Belgrad, Bichir insistând că amicalul a fost ales ca un ultim tribut fostului stadion.

Biletele pentru meciul de inaugurare a noului stadion Steaua vor fi puse în vânzare în zilele următoare. Tot în perioada următoare vom afla informații și despre biletele și abonamentele pentru Liga 2. Acestea vor fi publicate pe canalele de comunicare ale clubului.

Pentru meciul amical cu OFK Belgrad, suporterii vor putea achiziționa și bilete virtuale.

Dacă citirea acestui articol v-a luat mai mult timp decât urmărirea conferinței de presă, ne cerem scuze. Noi nu suntem la fel de eficienți.