contractul lui Oprița pițurcă daniel oprița

Daniel Oprița – Steaua Liberă, 3-0

Dac-am fi fost și noi Eugen Barbu, am fi zis: „Ne-ai învins, Daniele”. Nu suntem însă, așa că o să îi transmitem doar mulțumiri. Îți mulțumim, Daniel Oprița, că ne-ai demonstrat că ne-am înșelat în privința ta!

În ultima vreme, mai mulți suporteri steliști care susțin conducerea clubului nostru ne-au acuzat, pentru a veni în apărarea conducerii și pentru a sugera că nu avem dreptate, că noi l-am criticat și pe Daniel Oprița atunci când a venit la Steaua și că, evident, ne-am înșelat în privința lui. Au dreptate, dar numai în ceea ce-l privește pe antrenorul Stelei. Ne-am înșelat cu Daniel Oprița, dar asta nu înseamnă că ne-am înșelat cu ceilalți. Până acum, cel puțin, nimeni nu a demonstrat că ne-am înșelat.

Ba chiar putem să spunem că am avut dreptate în ceea ce-i privește. Pe Hîncu l-am nimerit foarte bine, acțiunile sale confirmând tot ceea ce am spus despre el. Din păcate, 99%, și cele spuse despre interimarul Bichir se vor dovedi adevărate. Însă discuția nu este despre ei, ci despre Daniel Oprița.

Daniel Oprița e excepția care întărește regula

Nu o să negăm că am pus sub semnul întrebării venirea sa la Steaua. Nu am avut încredere în Daniel Oprița și am argumentat atunci, într-un articol, alegerea noastră. Era considerat ca făcând parte din grupul Becali, era un antrenor tânăr și fără prea multe realizări, Steaua venea după 2 ani dezamăgitori cu Lăcătuș iar noi ni-l doream pe Pițurcă, care dorea la rândul său să vină la Steaua.

Ne-am înșelat? Cu siguranță! Și bine că ne-am înșelat!

Daniel Oprița ne-a dovedit că e un om loial clubului ale căror culori le poartă și că, cel mai important, înțelege ce înseamnă Steaua București. Nu s-a mulțumit cu puțin. A dat dovadă de multă ambiție, a fost un profesionist adevărat și a obținut rezultate la care poate că mulți dintre noi nici nu visam în vara lui 2019. Practic, ne-a închis gurile rău de tot.

Ba, chiar mai mult, a dat dovadă de multă maturitate și a pus binele echipei în fața propriului orgoliu. Nu s-a ferit să se consulte cu Victor Pițurcă, lucru pe care l-a recunoscut. Ne-a dat, practic, fix ce am cerut.

Ne-a „bătut” rău de tot. 3-0 ne-a dat. UMILINȚĂ! Dar ce umilință dulce! E cea mai dulce umilință, una pe care am trăi-o oricând.

Luați exemplul lui Daniel Oprița și închideți-ne gurile!

L-am contestat pe Daniel Oprița și el ne-a închis gurile, dându-ne exact ce am cerut. Nu vrem să sugerăm prin asta că am avea vreun merit în realizările obținute de echipă sub conducerea sa. Deși poate că un 0,001% l-au ambiționat și cuvintele noastre. Important este că Daniel Oprița ne-a dat peste nas făcându-i bine Stelei București. Asta am cerut mereu.

Nu e nevoie de o formulă magică pentru a ne închide gurile. Oricine o poate face și chiar sperăm să o facă. Bichir, Ogăraru, oricine!

Faceți-vă treaba, băieți! Apărați Steaua și demonstrați că noi nu avem dreptate. Puteți, de exemplu, să începeți cu minciunile legate de identitatea clubului nostru, care vin chiar dinspre FRF și UEFA. Rezolvați această problemă. Cereți ca FRF și UEFA să emită comunicate prin care să își ceară scuze pentru eroarea comisă sau prin care măcar să anunțe că retrag acel articol. Faceți asta și nu o să mai spunem că nu vă meritați banii.

Daniel Oprița ne-a bătut foarte ușor, fără niciun efort. Și-a făcut treaba, a avut grijă de imaginea sa ca antrenor și ne-a mai demonstrat și nouă că nu avem dreptate.

Haideți, băieți! Urmați exemplul lui Daniel Oprița! Poarta noastră e goală. Voi trebuie doar să trageți la ea.

Îți mulțumim din nou, Daniel Oprița, pentru că ai demonstrat că ne-am înșelat!

Forza Steaua!