autoevaluare câini la casa oricărui stăpân funcționari publici

Câini la casa oricărui stăpân

”Cei care ne batjocoresc nu sunt de-ai noștri nici dacă-și zic români. Câini la casa oricărui stăpân! Așa că-n față avem dușmani!” este o replică din filmul ”Nemuritorii”, a lui Sergiu Nicolaescu. Este în același timp o descriere superbă a trădătorilor. Și, dacă credeți că li se aplică perfect oilor, aveți dreptate. Însă astăzi nu vom discuta despre ele, ci despre conducerea clubului Steaua.

Cei din conducerea clubului nostru pot intra direct în topul celor mai mari trădători din istorie, imediat după Iuda, înaintea lui Benedict Arnold. S-a văzut în această săptămână, după ce a fost dată decizia pentru palmaresul Stelei. În loc să anunțe peste tot rezultatul, în loc să dea comunicate de presă către presă, aceștia au preferat să se facă că nu văd.

Când au scris în cele din urmă un articol, pe site-ul www.csateaua.ro, acesta a părut a fi scris chiar de către Becali.

comunicat steaua

După ce Steaua Liberă le-a atras atenția că vorbesc prostii, au schimbat comunicatul, înlocuindu-l cu o frază și o propoziție:

”Curtea de Apel București a decis că Clubul Sportiv al Armatei Steaua are dreptul de a avea trofeele și toate performanțele clubului din 1947 și până în 1998.

Decizia nu este însă definitivă.”

Au crezut probabil că varianta nouă îi scapă cumva. Nu. Îi înfundă chiar mai rău. Pentru ei, victoria de luni înseamnă doar o frază și o propoziție.

Conducerea Stelei nu s-a bucurat că Talpan l-a învins din nou pe Becali

Știm cu toții cum stau lucrurile cu faimosul birou de presă al Stelei, biroul de presă care ar trebui să știe tot despre Steaua și să ne informeze pe noi.

Ei bine, acest birou de presă a spus că Viorel Păunescu a condus clubul Steaua. Oamenii nu își cunosc nici măcar propriul site, unde sunt trecuți toți comandanții, foști și actuali. Păunescu, evident, nu se regăsește printre ei. Însă oamenii care lucrează pentru Steaua la comunicare sunt atât de prost pregătiți și cunosc atât de puține despre clubul nostru încât fac comunicate de presă după Wikipedia. Sau, mai rău, poate le fac după sport.ro sau gsp.

Dar nu trebuie să vă supărați pe ei. Ei nu sunt vinovați. Vinovați sunt cei din conducerea clubului, care semnează aceste comunicate și care i-au angajat pe acești ”experți”.

Am văzut din nou ce înseamnă conducerea Stelei: mediocritate, prostie, ură față de Steaua. La fel sunt și angajații aduși și ținuți de ei în funcții în ciuda gafelor monumentale pe care le fac.

De ce? E o întrebare simplu, cu un răspuns la fel de simplu. Pentru că ei sunt dușmanii Stelei București și nu îi vor binele.


Pariu cu steliștii!

Haideți să facem un pariu! Unul fără miză, doar de distracție.

Punem pariu că nimeni din club nu se va folosi de decizia obținută de Talpan, că nimeni nu o va duce la FRF, cu solicitarea de a rezolva erorile din presă, de la TV și de pe site-ul UEFA?

Înțelegem dacă nu vreți să pariați pro-conducere. La cât de mult au insistat neapărat să ne spună că decizia nu e definitivă, e clar că nici măcar n-au de gând să o citească.


Cât timp clubul nostru va fi condus de trădători, nu va progresa!

În Al Doilea Război Mondial, Amiralul Wilhelm Canaris, șeful serviciului de informații al armatei germane a lucrat pentru Aliați. Ați citit bine. Chiar șeful serviciului care trebuia să lupte împotriva Aliaților era de fapt unul din marii lor susținători.

Astăzi, știm că activitatea lui Canaris a făcut mult bine. În timp ce Adolf Hitler îl trimitea în Spania, pentru a-l convinge pe Franco să se alăture războiului de partea Axei, Canaris îi spunea spaniolului să nu o facă. Chiar se străduia să îl convingă pe Franco că nu e în interesul său să abandoneze neutralitatea.

Să ne întoarcem însă la ale noastre. Fără a sugera că Steaua ar fi Germania Nazistă sau că cineva din conducerea clubului nostru ar avea pregătirea și curajul unuia precum amiralul Canaris (acesta a fost ucis de naziști la data de 9 aprilie 1945), nu putem să nu observăm cum eforturile clubului nostru de a câștiga războiul cu Becali sunt sabotate chiar de către cei aflați la conducere.

Iar acest lucru nu se întâmplă doar de acum, de câteva zile sau de câteva luni. Conducerea Stelei acționează exact la fel de mai bine de 20 de ani.

În 1998, Gațu a simțit nevoia să bage clubul în afacerea AFC, afacere necurată, după cum au arătat judecătorii luni. Mai târziu, Roșu și Boroi au simțit nevoia să le ascundă steliștilor faptul că echipa lui Becali nu e Steaua. Mai bine de 10 ani, conducerea Stelei nu le-a spus propriilor suporteri că echipa pe care o susțin nu e Steaua. Este IREAL, cum a tot repetat un alt coleg din Steaua Liberă, după ce a văzut comunicatul dat în această săptămână.

Ce s-a întâmplat în acești 20 de ani? A progresat Steaua? Sau a regresat? A regresat și va continua să regreseze, atât timp cât clubul va fi condus doar de oameni care îl urăsc.

Încearcă să ne cumpere cu un amical

Tăcerea și gafele conducerii clubului ar fi trebuit să îi supere pe suporterii steliști. Din păcate, aceștia au fost ocupați în acestă săptămână cu biletele pentru amicalul cu OFK Belgrad. Spun din păcate pentru că se puteau face ambele.

Suporterii steliști puteau să ceară bilete și să și certe conducerea incompetentă sau chiar să ceară demiterea ei. 

Însă suporterii Stelei au fost, se pare, îmblânziți. Pentru a primi bilete la meciul de inaugurare, aceștia au trecut cu vederea marile gafe. Și nu au fost puține și nici mici.

O să treacă meciul cu OFK Belgrad și steliștii vor uita comunicatul. Vor uita și că s-a dat încă o decizie judecătorească importantă pe care conducerea Stelei nu o folosește deloc. Sezonul nou va începe, Steaua se va chinui, în lipsa unor transferuri de valoare, și nu va avea rezultatele dorite. Steliștii vor înghiți din nou în sec și se vor uita către conducere, așteptând ceva.

Iar conducerea ne va arunca un nou rest de la masă, micuț și insignifiant. Și suporterii se vor bucura din nou și vor uita. Vremurile grele vor continua la Steaua.

”Câini la casa oricărui stăpân”. O descriere atât de elegantă și atât de potrivită. ”Câinii” sunt rivalii noștri, deși tind să cred că, dacă ne-ar conduce un dinamovist, tot nu ar fi atât de rău cât e acum. Un dinamovist știe ce înseamnă Steaua și are acel minim respect pe care îl ai față de orice adversar adevărat.

Putem spune la fel despre a noastră conducere? Ei nu respectă Steaua, nu ne respectă pe noi. ”Câini la casa oricărui stăpân”, prieteni!

Să țineți minte aceste cuvinte la meciul cu OFK Belgrad. Până atunci, conducerea clubului sigur nu va face nimic cu decizia câștigată de Talpan. Să vă amintiți și treaba asta, când îl vedeți pe Pacionel cum marchează pe noul stadion.

Cei care ne batjocoresc nu sunt de-ai noștri nici dacă-și zic steliști. Câini la casa oricărui stăpân! Așa că la conducerea clubului avem dușmani!