muie becali muie fcsb

Venim, c***e! Stai liniștit!

Doliu în presa sportivă din România. Fotbal Club Fcsb, favorita presei, a pierdut calificarea în nu știu ce cupă europeană de mâna a treia cu o echipă de prin Asia centrală sau de nord-vest. Partea cea mai proastă pentru ziarici e că, la final, Becali a recunoscut din nou că FC Fcsb nu e Steaua București.

Skater Karagandi merge acum mai departe în Conference League, liga înființată de UEFA pentru a prosti echipele mici și pentru a le face să creadă că ele chiar contează. Experții din presa sportivă românească nu le-au dat nicio șansă. Drept urmare, echipa lui Ghandi le-a dat peste nas. A jucat fotbal, a bătut echipa antrenată din lojă și le-a stricat vara lui Mironică & Co.

Într-o lume normală, acești indivizi din presă ar fi spus adevărul la TV. Ar fi recunoscut că e o tâmpenie ca o echipă să fie antrenată de un patron care habar nu are fotbal. Ar fi spus că e o tâmpenie ca angajarea antrenorului să se facă în funcție de numărul de rugăciuni spuse în fiecare seară înainte de culcare. Însă noi nu trăim într-o lume normală, ci în lumea în care presa linge tălpile celor bogați.

Partea nasoală e că, atunci când lingi tălpi, ajungi să fii călcat pe cap. Asta s-a întâmplat când Digi a insistat ca Gigi să intre în direct și să comenteze eșecul. Supărat probabil pentru ratarea banilor europeni, Becali a fost sincer:

„Ăsta este antrenorul meu, cu experiență puțină. Fac ce vreau și cu asta basta. Ce mai vreți? Noi suntem Fcsb, există o echipă Steaua, care e în Divizia B, să vină ei să rezolve”, a spus Gigi Becali,

Dă-te la o parte, că venim!

Nu trebuie să ne spui de două ori, Gigele. Noi oricum venim ca să ne luăm locul din prima divizie înapoi. Și să vezi atunci umilințe!

Pregătește-ți sclavii din presă! Îmbărbătează-i! Că vine Steaua. O să promovăm, Gigicule. Și după ce promovăm, terminăm și cu tine și cu echipa ta de 2 lei.

Întâi pe teren. Te umilim acolo, ca să plângă ziaricii tăi. Apoi o să te umilim și în instanță, ca să plângi tu. Și când o să trebuiască să scoți 37 milioane euro din buzunar, să-ți aduci aminte de tot răul pe care i l-ai făcut Stelei București.

NIMIC NU SE UITĂ! NIMIC NU SE IARTĂ!

DĂ-TE LA O PARTE! VINE STEAUA!