steaua adidas

Adidas e noul sponsor tehnic al Stelei București

Steaua București are un nou sponsor tehnic. După ani buni în care suporterii i-au hăituit pe cei din club, încercând să îi convingă să nu își mai bată joc de imaginea Stelei, vedem în sfârșit primele rezultate. Astăzi, Steaua București a anunțat că, din a doua etapă a noului sezon, va juca într-un echipament nou, oferit de Adidas.

Nu e prima dată când Steaua București și Adidas bat palma. Același brand i-a îmbrăcat pe militari și la sfârșitul anilor 80, dar și în anii 90. Cu Adidas ca sponsor tehnic, Steaua București a jucat o finală de Cupă a Campionilor Europeni, în 1989, și a câștigat 6 titluri consecutive în anii 90.  Să sperăm că parteneriatul va fi la fel de norocos și de această dată.

Conform informațiilor venite din club, Adidas va produce pentru Steaua București un echipament special, personalizat.

Adidas e primul sponsor. Urmează și alții

Conform informațiilor oferite de șefii Stelei, Adidas e doar primul sponsor nou care vine în Ghencea. Steaua va avea parte de cel puțin încă un sponsor important. Deși nu a fost oferit niciun nume, cei din conducerea clubului au ținut să precizeze că negocierile au fost purtate doar cu ”companii foarte mari”.

Aceste anunțuri vin târziu. Aceste înțelegeri vin târziu. Ne-am obișnuit însă cu modul de lucru al celor din conducere. Pentru ei, prioritare sunt alte lucruri, nu clubul. Așadar, dacă abonamentele sunt puse în vânzare prea târziu sau dacă noul echipament e adus de abia în a doua etapă, noi, suporterii, trebuie să acceptăm și să nu ne supărăm. Cel puțin așa gândesc cei care conduc clubul Steaua.