fantasy football

Reîncepe Liga Fantastică Steaua Liberă – Bazată pe Fantasy Premier League

Veste bună pentru iubitorii de fotbal fantastic. Liga Fantastică Steaua Liberă va avea loc și în acest sezon.

După cum probabil că știți deja, Liga Fantastică Steaua Liberă are loc pe platforma Fantasy Premier League, poate cea mai bună platformă de fotbal fantastic din lume. Așadar, campionatul pe care se bazează liga noastră este Premier League.

Ca de fiecare dată, vom avea două ligi fantastice. Una va fi clasică și una va fi de tip cupă. Codurile de care aveți nevoie pentru a vă înscrie sunt acestea:

Liga Steaua Liberă 1947 – n8jntb

Cupa Steaua Liberă 1947 – c8satx

Ca de obicei, înscrierile vor fi libere. Vor putea participa în campionatul nostru toți cei care doresc să facă acest lucru. Ne rezervăm însă dreptul de a-i exclude din cele două ligi pe cei care dau dovadă de lipsă de respect față de suporterii steliști și față de Steaua București. 

Noul sezon din Premier League va începe vineri, 13 august. Grăbiți-vă așadar și pregătiți-vă echipele!

Înscrieți-vă și în Liga Fotbal Englez Punct RO

Vă recomandăm de asemenea să vă înscrieți și în Liga Fotbal Englez Punct RO. Fotbal Englez Punct RO este singurul proiect serios de fotbal fantastic din România. Acesta include atât ligi create pe platforma Fantasy Premier League, cât și emisiuni pe youtube, în care iubitorii fotbalului fantastic pot găsi informații despre fotbalul din Premier League și unde pot afla cum își pot îmbunătăți echipele fantastice.

Proiectul este realizat de Andy Stănescu și Călin Mateș, excelenți oameni de radio și foarte buni cunoscători ai fotbalului.

Codul necesar pentru înscrierea în Liga Fotbal Englez Punct RO este:

Liga Fotbal Englez Punct RO – e8jhwr

Nu uitați să îi urmăriți pe pagina lor de facebook și pe cea de youtube. Mai jos, puteți urmări ultima emisiune publicată pe Fotbal Englez Punct RO.

Vă așteptăm să vă înscrieți și să ne distrăm din nou, urmărind sportul nostru preferat.

Forza Steaua!