progresul spartac steaua bucuresti cupa romaniei

Avancronică: Progresul Spartac – Steaua București

Steaua București se întoarce în Cupa României. În primul meci pe care îl va disputa în această competiție, în acest sezon, echipa noastră va întâlni o cunoștință mai veche, Progresul Spartac.

Meciul este programat pentru ziua de miercuri, 18 august, de la ora 17:00. Steaua va face deplasarea pe stadionul Progresul, pentru a-și asigura calificarea în faza următoare a cupei.

Echipa condusă de Daniel Oprița este favorită clară. Cel mai probabil, antrenorul stelist va trimite pe teren o echipă formată din jucători care au jucat mai puțin în acest sezon.

Progresul Spartac a anunțat deja cine va avea acces la acest meci. Din păcate, din cauza restricțiilor, la meciul Progresul Spartac – Steaua București se va intra doar pe bază de invitație. Clubul Steaua beneficiază de bilete pentru 5% din capacitatea stadionului (1030 locuri are stadionul Progresul Spartac).

Toate aceste bilete sunt cu acces la tribuna 2, unde suporterii sau invitații care vor participa la meci vor fi nevoiți să păstreze distanța unul față de celălalt. De asemenea, intrarea la meci e condiționată de dovada dublei vaccinări / a trecerii prin boală / test PCR (72 ore) sau antigen (24 ore).

Însă chiar dacă suporterii nu vor putea urmări meciul pe stadion, o vor putea face la televizor. DigiSport transmite partida. 

Forza Steaua!