progresul spartac steaua 2-1

Cupa României: Progresul Spartac – Steaua București, 2-1 (0-0)

Cu Progresul Spartac, în Cupa României, Steaua București a făcut cel mai slab meci din acest sezon.  A pierdut calificarea mai departe în Cupa României.

Steaua București: 12. Mario Enache  – 18. George Călinţaru, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 14. Robert Neacșu – 19. Andrei Zătreanu, 10. Rareș Enceanu, 27. Ștefan Pacionel, 20. Florin Răsdan – 11. Dragoș Huiban, 99. Cezar Gherghiceanu. 

Rezerve: 22. Horia Iancu – 17. Darius Oroian, 55. Walace, 30. Liviu Băjenaru, 9. Emilian Pacionel, 6. Mădălin Mihăescu, 15. Stephan Drăghici, 90. Alexandru Zaharia, 77. Bogdan Chipirliu.

Antrenor: Daniel Oprița

Așteptându-se probabil să întâlnească un adversar slab, Steaua București a fost surprinsă în prima repriză de pofta de joc și ambiția arătate de cei de la Progresul Spartac. Adversarul de azi al echipei noastre a jucat cu scopul de a se califica mai departe și chiar a reușit să pună probleme.

Dacă scorul de 0-0, de la pauză, nu a fost un semnal de alarmă pentru jucătorii lui Oprița, atunci cu siguranță golul marcat de Lixandru din lovitură liberă, în minutul 57, ar fi trebuit să îi trezească. Lixandru a marcat profitând și de faptul că în poarta Stelei a intrat astăzi un debutant, Mario Enache, portar de 17 ani, adus sub formă de împrumut de la FC U 1948.

Steaua a părut că își revine, în minutul 64, când a egalat prin Chipirliu. Atacantul stelist a demonstrat din nou că e cea mai importantă piesă a echipei însă, din păcate, nu a reușit să înscrie și golul 2.

Din păcate, echipa care a dat lovitura pe final a fost Progresul Spartac. Aceștia au marcat din nou, în minutul 89. Steaua a încercat să egaleze, dar nu a mai reușit. A pierdut primul obiectiv al sezonului după un meci în care nu a jucat nimic. Progresul Spartac s-a calificat meritat mai departe.

De data aceasta, chiar se poate spune că adversarul și-a dorit mai mult victoria. Steaua, în schimb, nu și-a dorit-o deloc. Iar zeii fotbalului fix asta i-au dat.