bichir

Mergem mai departe, dar fără voi!

Nesimțirea șefilor Stelei pare uneori să nu aibă limite. După înfrângerea rușinoasă din Cupa României, înfrângere pentru care conducerea clubului e direct responsabilă, deoarece a refuzat să facă transferuri de Liga 1 în această vară, site-ul Stelei a publicat un articol în care ne spune că ”Împreună mergem mai departe”. Nu voi decideți asta, proștilor!

Cu fiecare eșec de acest fel, e tot mai clar că cei care ocupă poziții de conducere la Steaua sunt ori unii dintre cei mai mari dușmani ai Stelei, ori niște indivizi cărora pur și simplu nu le pasă.  

Însă nesimțirea lor tot mai mare ni se datorează nouă, suporterilor. Că ne place sau nu, e vina noastră aici. În ultimii 5 ani, oamenii din conducerea clubului și-au bătut joc de Steaua cum au vrut. Foarte puțini suporteri au reacționat, mult prea puțini pentru a conta.

Am avut terenuri închiriate pe nimic, afaceri făcute pe ascuns în detrimentul Stelei, voturi date de reprezentanți steliști împotriva intereselor clubului, angajări prostești, contracte în alb, minciuni, abuzuri și multe altele. Iar suporterii steliști nu au reacționat niciodată decisiv.

Acum, conducerea clubului încearcă să își ascundă incompetența prin slogane. ”Împreună mergem mai departe”, ne spun ei. Cu ce drept?

Nu au dreptul de a face chemări la luptă. Nu când ei nu au făcut nimic pentru Steaua. Și nu fac nimic pentru Steaua.

Gsp schimbă antrenorul Stelei, conducerea clubului tace

minciună gspIeri, Gsp a publicat un articol scris de Tudor Samuilă. Titlul său este unul simplu: ”Edi Iordănescu la Steaua”. Nu o să găsiți în tot gspul un titlu mai clar și care să transmită mai multe. În epoca clickbaitului, în care ziaricii nu știu cum să facă titlurile mai misterioase, Samuilă a spus direct ce a vrut să spună. A vrut să mintă, a mințit. A fost simplu.

De ce a făcut Samuilă acest lucru? Din 2 motive:

  1. SEO – volumul de căutare pentru cuvântul cheie ”edi iordănescu steaua” a crescut în această săptămână, așadar Gsp avea nevoie de un articol care să atragă acest trafic. (puteți introduce chiar acum acest cuvânt cheie în Google, ca să vedeți care e primul rezultat)
  2. Pentru a dezinforma – chiar nu este prima dată când gsp încearcă să sugereze că FC Fcsb e Steaua. Aceasta este politica acestui blog, pentru că site de sport nu e.

Așadar, Gsp a anunțat că Steaua Bucureștii și-a schimbat antrenorul. Adică a anunțat că Oprița a fost dat afară și că Edi Iordănescu i-a luat locul. Asta spune titlul articolului lui Samuilă. Reacția din partea clubului Steaua? INEXISTENTĂ!

Într-un caz similar, Real Madrid nu a stat pe gânduri!

În această lună, un ziar din Spania a anunțat că Real Madrid vrea să plece din La Liga, pentru a se înscrie în Premier League. O știre falsă, o minciună, una care i-a influențat negativ pe suporterii echipei din Madrid. Ce a făcut clubul?

A dat imediat un comunicat în care a negat informația!

La Steaua, însă, nu se poate așa ceva. Conducerea clubului dă comunicate doar când cineva din presă atacă conducerea clubului (lucru care nu se prea întâmplă, pentru că ziaricii îi iubesc pe prietenii lui Becali). În rest? Dacă cineva dă cu benzină peste tot clubul și apoi îi dă foc, pe ei nu-i interesează.

Să răspundă cineva!

La începutul anului, Florin Talpan a vrut să se asigure că Steaua e lăsată în pace de FRF și că va putea promova în Liga 2. Acțiunile sale i-au panicat pe cei care conduceau clubul atunci, indivizi care nu și-au dorit ca Steaua să promoveze. Au luat imediat măsuri împotriva lui Talpan, tăindu-i din salariu.

Lunile au trecut, Talpan a continuat să își facă treaba, a câștigat procesul pentru palmares, dar nu și-a recuperat nici măcar un leu din suma pe care conducerea clubului i-a furat-o! Nu doar că nu a primit niciun ban înapoi, dar nu a primit nici măcar o felicitare. Pentru că cei care conduc acum clubul, la fel ca cei care l-au condus acum 6 luni, urăsc Steaua și nu vor ca ea să aibă succes.

Bichir, Marinescu, Ogăraru, munciți sau plecați!

Interimarul Bichir și-a făcut intrarea la Steaua anunțând că echipa noastră nu poate promova în Liga 1. L-a întrebat cineva? Nu. Știe el despre ce vorbește? Nu. E în măsură să vorbească? În niciun caz!

Acest simplu stătător în poză, pentru că la asta am văzut că se pricepe domnul Bichir, nu are ce căuta la Steaua. Nu are nici măcar un singur rezultat notabil care să îl recomande pentru o poziție de conducere în clubul nostru. A ajuns aici pentru că… pentru că prietenii lui Becali, din MApN, nu au vrut ca Talpan să ajungă comandant. 

Managerul Marinescu e manager al secției de fotbal încă de anul trecut, încă de când a dispărut din club Neagoe, omul care ne-a ținut trei sezoane în Liga 4. Ce-l recomandă să fie manager la fotbal? Absolut nimic. Dar este.

Că nu-l recomandă nimic e clar. Dacă l-ar fi recomandat ceva, Marinescu nu ar fi acceptat ca, timp de mai bine de jumătate de an, Ogăraru să se dea drept managerul secției. Dar Marinescu a tăcut nederanjat. Și-a luat salariul, și-a văzut de ale lui, apoi, când n-a mai fost nevoie de Ogăraru, a intrat el în scenă. Doar că nu a calculat foarte bine.

Marinescu a călcat strâm încă de la primul interviu, când a mințit suporterii. Promisiunile sale, cum că Steaua va avea un echipament nou, de la Adidas, încă din Etapa 2, s-au dovedit a fi doar vorbe goale. Și asta n-ar fi fost o problemă, dacă Marinescu s-ar fi comportat ca un manager adevărat și ar fi adus întăriri serioase pentru Oprița. Pentru înfrângerea cu Progresul Spartac, el este primul vinovat.  

George Ogăraru a venit la Steaua de nicăieri. A fost șef al academiei, apoi manager al secției de fotbal, apoi din nou șef la academie. Problema e că nimeni nu știe ce a făcut Ogăraru la Steaua de la aterizarea sa în Ghencea.

Nu știm de niciun jucător care să fi crescut în valoare ca urmare a ajutorului primit de la Ogăraru. De transferuri nu se pune problema. Marele eveniment de la inaugurarea stadionului Steaua? Mai bine nu vorbim despre acel eșec.

Și după toate acestea niciunul dintre cei trei nu a luat vreo măsură împotriva minciunilor din gsp!

Să li se taie și lor din salariu!

Dacă Talpan a pierdut bani pentru că a avut rezultate, indivizii care nu au rezultate ce ar trebui să pățească? Să fie dați afară?! N-ar fi rău. O pierdere cu siguranță nu ar fi.

Cu sau fără ei, Steaua e tot în aceeași poziție. Cu sau fără ei, gsp o să continue să își bată joc de Steaua. Atunci mai bine fără ei! OUT de la Steaua!

Steaua merge mai departe, dar fără voi!

Nesimțirea de a le cere suporterilor să vină lângă echipa pentru care ei nu fac nimic este mult prea mare. Noi o să stăm lângă Steaua, pentru că acolo e locul nostru. Locul lor, în schimb, e clar că nu e acolo.

Și încheiem acum cu două lucruri:

1. Un cititor ne-a scris și ne-a spus că cei din conducerea clubului vor face ceva pentru Steaua de abia în momentul în care dușmanii ei vor ajunge să urineze pe ea. L-am contrazis și i-a spus că nu se pune problema de așa ceva.

Dușmanii Stelei și-au desfăcut deja curelele și și-au dat pantalonii jos. În acest moment, conducerea Stelei îi ține de mădulare și îi ajută să urineze peste club.

2. Să vă aduceți aminte de articolul 31 din Constituția României:

Art. 31 – Dreptul la informaţie

(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

Conducerea clubului nostru refuză să ia măsuri împotriva unor oameni care încalcă constituția!