unirea slobozia steaua bucurești

Avancronică: Unirea Slobozia – Steaua București

După înfrângerea rușinoasă din Cupa României, Steaua București se întoarce în Liga 2, unde întâlnește echipa de pe primul loc, Unirea Slobozia. Pentru steliști, victoria e obligatorie.

Steaua București a început acest sezon cu multe promisiuni făcute suporterilor de către cei din conducerea clubului. Interimarul Bichir, deși nu are pregătirea necesară și nu cunoaște regulamentele, s-a grăbit să declare că Steaua nu are drept de promovare.

A folosit această declarație drept scuză pentru lipsa de investiții făcute în echipa de fotbal în această vară. Și pentru ca suporterii să nu-i sară la gât, Bichir a anunțat că Steaua are ca obiectiv câștigarea Cupei României.

Promisiunea aceasta a ținut până la primul meci. Steaua București a pierdut cu Progresul Spartac și a fost eliminată din Cupa României. Ca niciodată, clubul nostru se vede fără obiectiv încă de la începutul sezonului.

Doar că acest lucru este inacceptabil pentru Steaua. Dacă cei din conducere nu vor să stabilească obiective, o să le stabilim noi. Steaua București trebuie să termine acest sezon al Ligii 1 pe primul loc. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, vom face tot posibilul pentru a distruge carierele celor care conduc acest club.

Despre Unirea Slobozia

Unirea Slobozia este surpriza acestui sezon de Liga 2. Deși a terminat pe locul 16 în sezonul trecut, aceasta a impresionat în acest an, reușind 3 victorii (Brașov, Șelimbăr și Dej) în primele trei etape și marcând 10 goluri, fără să încaseze nici măcar unul singur.

Unirea Slobozia este o echipă deținută de municipiul Slobozia. Principala sa sursă de finanțare este Consiliul Județean Ialomița. În lotul său nu se regăsesc nume cunoscute, însă acest lucru este mai puțin important. Cel puțin până acum, Unirea Slobozia a demonstrat că e o echipă ce nu trebuie subestimată.

Echipa probabilă: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Ant. Cruceru, Mustacă, Greu, Savu, I. Stoica 

Steaua București

După înfrângerea din Cupa României, Steaua București este obligată să obțină o victorie în a patra etapă a Ligii 2. Doar așa poate spăla rușinea și doar așa poate ajunge pe primul loc în clasament.

Echipa noastră este depednentă în acest moment de Bogdan Chipirliu. Atacantul nostru este în mare formă, fiind chiar golgheterul ligii. Până acum, Chipirliu a fost oprit foarte greu de apărările adverse, părând cu câteva clase peste restul Ligii 2.

Din păcate, alți fotbaliști steliști nu trec prin forme la fel de bune precum cea a lui Chipirliu. Sperăm însă că, după rușinea din Cupă, aceștia au strâns rândurile și au înțeles că, la Steaua București, nu există alt loc decât locul 1.

Echipa probabilă a Stelei: Raul Bălbărău – Oroian, Walace, Bactăr, Adrian Ilie – Răsdan, Bărbulescu, Pacionel II, Pacionel I – Chipirliu, Huiban 

Antrenor: Daniel Oprița

Meciul Unirea Slobozia – Steaua București va avea loc duminică, 22 august, de la ora 16:30, pe stadionul „1 Mai” din Slobozia. Partida se va desfășura cu spectatori. În jur de 3500 locuri sunt disponibile, acestea reprezentând 75% din capacitatea totală a stadionului. Cei care doresc să meargă la meci, trebuie întâi să verifice informațiile publicate de Unirea Slobozia pe pagina sa de Facebook și să se asigure că respectă condițiile de participare.

Meciul Unirea Slobozia – Steaua București va fi transmis de DigiSport, Telekom Sport și Look Sport. 

Forza Steaua!