unirea dej Steaua bucurești

Avancronică: Unirea Dej – Steaua București

După 5 etape din acest sezon de Liga 2, Steaua București a urcat pe primul loc. În etapa cu numărul 6, echipa lui Daniel Oprița întâlnește Unirea Dej în deplasare. Este un meci pe care Steaua București trebuie să îl câștige neapărat.

Despre Unirea Dej

Unirea Dej se laudă că este una dintre cele mai vechi echipe din România. Conform paginii sale de Facebook, clubul a împlinit în 2021 100 de ani de existență. Cât de adevărată este această afirmație? Nu e treaba noastră să spunem.

Într-un fotbal românesc distrus de intersele unor pușcăriași, e bine să avem cât mai multe echipe vechi, cu tradiție, chiar și dacă doar o tradiție locală.

Unirea ocupă în acest moment locul 14 în clasament. A înregistrat în primele 5 meciuri o victorie, două egaluri și două înfrângeri, cu 3 goluri marcate și 3 primite. În ultima etapă, a pierdut la Brașov, oferindu-i echipei locale prima victorie a sezonului.

Unirea Dej – Echipă probabilă:

Răilean – Al. Rus, Kereki, Roș, Burdeț – Mir. Manole, Cătinean (cpt.), Al. Militaru, Ad. Pop – Al. Pop, Cocian 

Antrenor: Dragoș Militaru

Steaua București pleacă după încă 3 puncte

Dacă Unirea nu trece prin cea mai bună formă, nu la fel se poate spune despre Steaua. Echipa lui Oprița a arătat că este într-o creștere clară de formă. Cu echipa din Dej, poate nu doar să colecteze trei puncte, ci și să își îmbunătățească și mai mult forma sportivă.

Pentru meciul din etapa 6, Oprița va avea la dispoziție întreg lotul, mai puțin pe Bogdan Chipirliu. Golgheterul stelist este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Steaua București – Echipă probabilă

Bălbărău – Oroian, Walace, Beța, Ad. Ilie – Mihăescu, Bărbulescu (Cpt.) – Drăghici, Enceanu, Pacionel – Buhăescu

Antrenor: Daniel Oprița

Meciul Unirea Dej – Steaua București va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 15:30. Meciul se va juca pe stadionul Unirea, din Dej.

Forza Steaua!