tudor becali fcsb

Angajatul FC Fcsb jignește Steaua, presa sclavă face propagandă, Bichir doarme în continuare

Nu putea să treacă o săptămână fără ca un angajat de-al FC Fcsb să murdărească imaginea Stelei. De data asta a venit rândul lui Alexandru Tudor, fost arbitru, actual nebărbierit. Invitat la o emisiune religioasă, Tudor a vorbit despre cum a ajutat el ”Steaua”, într-un meci pe care Steaua nu l-a jucat niciodată. Evident, presa nu a stat pe gânduri și a preluat imediat minciuna.

La doxologia.ro, Tudor a vorbit despre cariera sa de arbitru și despre meciul dintre FC Fcsb și CFR Cluj, meci jucat în 2008. Vorbind despre meci, Tudor recunoaște că a avantajat echipa lui Becali, căruia nu îi spune pe nume. Îi spune în schimb ”Steaua”.

Evident, această declarație este o jignire la adresa Stelei București, a cărei imagine este murdărită. Supărat și încă cu lacrimi la ochi din cauza refuzului Stelei de a lăsa FC Fcsb să joace pe noul stadion Steaua (numele stadionului e Steaua, domnule Ștucan, nu Ghencea. Nu e ca la Liverpoolul dumneavoastră, unde stadionul poartă același nume ca suburbia în care se află. Dar știm că e greu cu fotbalul!!!), Gsp a sărit imediat. L-a numit pe Tudor ”arbitrul de casă al Stelei”, contribuind de asemenea la murdărirea celui mai mare brand sportiv din România. Cum era de așteptat, după câteva ore, și ”lenții” de la Prosport au preluat știrea, tot cu Steaua, pentru că, dacă a zis Gsp, de ce să nu zică și ei la fel?!

Reacția presei nu este o surpriză. Era de așteptat. Dată fiind nepăsarea celor din conducerea clubului Steaua, este cât se poate de evident că ziaricii vor ataca clubul nostru de fiecare dată când vor avea această șansă. Și vor da, și vor încerca să distrugă, și să umilească, și să dezinformeze, pentru că știu că nimeni nu va lua niciodată nicio măsură împotriva lor.

Interimarul Bichir e la post doar ca să fie. Până acum, el nu se poate lăuda că ar fi făcut ceva pentru clubul pe care îl conduce. În afara faptului că a vorbit prostii, anunțând că Steaua nu are voie să promoveze, deși nu știe acest lucru, nu s-a făcut remarcat cu nimic. Nu va lua măsuri nici acum, deși are o hotărâre judecătorească ce îi permite să facă asta.

Decizia din dosarul pentru numele Steaua le interzice celor de la FC Fcsb să folosească numele Steaua în orice fel de activitate. Evident, îi interzice și lui Tudor, angajat al FC Fcsb, să folosească acest nume când vorbește despre echipa la care lucrează. Și chiar dacă nu i-ar interzice, lucrurile spuse de fostul arbitru sunt jignitoare pentru Steaua, despre care spune practic că a câștigat cu ajutorul arbitrilor un meci pe care nici măcar nu l-a jucat.

Însă Bichir nu va lua nicio măsură nici împotriva FC Fcsbului. Tudor nu e primul angajat de-al echipei din Berceni care jignește Steaua sau cara încalcă decizii judecătorești. Cum nu au luat măsuri nici împotriva altora, marii manageri ai Stelei, Bichir, Marinescu și Ogăraru, nu vor lua măsuri nici împotriva lui Tudor.

De ce? N-au timp. N-au chef. Nu vor. Alegeți oricare din aceste răspunsuri, pentru că oricare poate să fie corect. În orice altă țară, dacă angajatul unui club ar fi spus de alt club că a câștigat un meci cu ajutorul arbitrului, nu doar că ar fi fost suspendat de federație, dar ar fi fost dat și în judecată de către clubul al cărei imagine a fost afectată.

Însă Bichir și ceilalți mari manageri steliști, mari conducători, care se plâng de salarii sau care cer salarii, dorm. Vor bani mai mulți, dar nu se pot obosi să apere Steaua București. Nu se pot folosi de platformele lor pentru a lămuri suporterii. Aici vorbim despre dumneavoastră, domnule Ogăraru. Aveți aproape 51 de mii de urmăritori pe Facebook dar nu puteți să dați măcar o postare în care să anunțați că Gsp minte. Sau că Tudor minte, pentru că el nu a arbitrat Steaua București în 2008, ci FC Fcsb. Chiar nu merită Steaua măcar o postare din partea dumneavoastră?!

În continuare, doar noi, suporterii, încercăm să apărăm acest club de cei care caută să îl distrugă și să îl umilească. Dacă nu am fi noi, Steaua ar fi istorie.