u cluj steaua bucurești 10-82

Debut excelent al Stelei la rugby, pe noul stadion Steaua | U Cluj – Steaua, 10-82

Echipa de rugby a clubului Steaua București a jucat astăzi, 24 septembrie, primul meci pe noul stadion Steaua. Împotriva celor de la U Cluj, steliștii au făcut spectacol, reușind nu mai puțin de 12 eseuri.

U Cluj a dat dovadă de fair play în această etapă, acceptând ca Steaua să joace acest ultim meci al sezonului regulat pe noul Stadion Steaua. Dacă clujenii nu ar fi fost de acord, echipa de rugby a Stelei probabil că nu ar mai fi putut debuta în acest an pe noul stadion.

Însă, în ciuda gestului frumos, steliștii nu au avut milă de adversarii lor. Băieții lui Dănuț Dumbravă au reușit 12 eseuri și 11 transformări, pentru un total de 82 puncte. Clujenii, în schimb, au reușit un eseu și o transformare, transformând și o lovitură de pedeapsă, pentru 10 puncte.

Ionuț Dumitru a fost omul meciului, cu 4 eseuri împotriva celor de la U Cluj. Pentru Steaua, au mai reușit eseuri și Florin Surugiu, Tudor Butnariu, Sioeli Lama, Ngoni Chibuwe, Cristian Strătilă, Alexandru Savi și Eseria Vueti.

Steaua București a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 41 de puncte. Pentru băieții lui Dănuț Dumbravă urmează semifinala și apoi finala.

Meciul U Cluj – Steaua București a fost transmis de Steaua TV și poate fi urmărit mai jos:

Forza Steaua!