brașov steaua 0-1

FC Brașov SR – Steaua București, 0-0 (0-1)

A venit toamna. Se vede pe cer, se vede în copaci, se vede și pe teren. Dar nu se vede în tribune. Pentru că, acolo, suporterii steliști au făcut din nou spectacol, în număr mare, în deplasare. Împreună, toți cei prezenți în tribunele stadionului din Brașov, au dus Steaua către o nouă victorie în Liga 2.

Steaua București: 1. Bălbărău – 18. Călințaru, 4. Beța, 55. Walace, 13. Ad. Ilie – 88. Ad. Popa, 8. Val. Bărbulescu (cpt.), 27. Șt. Pacionel, 15. Donose – 77. Chipirliu, 11 Huiban

Rezerve: H. Iancu – Al. Zaharia, Ov. Morariu, Măd. Mihăescu, Băjenaru, D. Oroian, Răsdan, Gherghiceanu, Enceanu

Antrenor: Daniel Oprița

FC Brașov: Gârniță – M. Burlacu, Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă – Leonte, C-tin. Vasile – H. Popa (cpt.), Rz. Iorga, Iul. Roșu – Iurcu

Rezerve: D. Mutu – Mihalcea, Vasiu, Sburlea, Andr. Lascu, Mitroi, Negrean, M. Codrea, El Azzouzi

Antrenor: Ilie Stan

După ce a semnat chiar ieri contractul cu Steaua, Adi Popa a fost folosit ca titular în partida de la Brașov. Fostul internațional a încercat să se folosească de creativitatea și experiența de care dispune, însă nu a reușit foarte multe, fiind destul de vizibil faptul că încă nu a apucat să își cunoască noii colegi.

Prima repriză nu a spus foarte multe. Cel mai important eveniment a fost o accidentare a lui Deian Beța, în minutul 22, când s-a lovit cap în cap cu un jucător brașovean. Din fericire, fundașul stelist a putut continua partida.

FC Brașov SR și Steaua au încercat să înscrie, însă scorul la pauză a fost 0-0.

Chipirliu, din nou omul meciului

Steaua a început mult mai bine repriza secundă. În minutul 52, ”militarii” puteau deschide scorul, însă Huiban, găsit foarte bine cu o pasă, de către Chipirliu, l-a luat la țintă pe portarul Gârniță.

Rolurile s-au schimbat 3 minute mai târziu. După o frumoasă combinație stelistă, mingea a ajuns la Huiban, acesta a trimis în fața porții, iar Chipirliu nu a iertat! 1-0 pentru Steaua!

Au urmat alte câteva ocazii pentru Steaua, care aproape că a mutat tot jocul în jumătatea Brașovului. Totuși, brașovenii au avut o mare ocazie în minutul 70, însă Chipirliu a intervenit salvator. Atacantul stelist a fost din nou omul meciului.

Finalul i-a găsit pe brașoveni în careul Stelei. Din fericire, băieții lui Oprița au reușit să reziste. FC Brașov SR – Steaua București s-a teminat cu scorul de 0-1.